Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Pořádání dogtreků

Autor Téma: Pořádání dogtreků  (Přečteno 230139 krát)

0 uživatelů a 8 Hostů prohlíží toto téma.

Offline Gwen a Dinulka

• SPD
  • zasloužilý psavec :-)
  • Souhlasu: 123
pořádání
« Odpověď #225 kdy: Leden 14, 2008, 20:42:50 »
trošku OT a hlavně pro Tombru: vím že si hodně vymýšlím, ale nešlo by udělat jednu "velkopřihlášku" na které by se všechny údaje vyplnily jen jednou  a dál se jen zaškrtnuly políčka jednotlivých treků? Takhle vypisuji pořád dokola totéž a stejně pak nikdy nevím kde už přihlášená jsem a kde ne (tímto děkuji těm pořadatelům, kteří mají na stránkách aktuální startovky!)

Však oni se pořadatelé určitě nebudou zlobit, když se přihlásíš a ZAPLATÍŠ 2x!  :D

Mě osobně přijde hromadná přihláška zbytečná, protože o účasti na některých závodech se rozhoduju velmi operativně a myslím, že nejsem jediná.
Hodný holky se dostanou do nebe, potvory se dostanou všude.
Dum Spiro, Spero
http://gwenfoto.blogspot.cz/

Offline vencan+3

• SPD
  • píše i ušima...
  • Souhlasu: 36
  • Nepodezírej hned lidi ze špatných úmyslů, pokud t
pořádání
« Odpověď #226 kdy: Leden 14, 2008, 20:44:20 »
to Petra a Barry: TOMU ŘÍKÁM konstruktivní NÁPAD (mě by to teda taky bodlo...) Petruš máš malý ...bezvýznamný PLUS  :P :D ;) to tombru: buď alespoň jednou hodnej admin... :D ;)
to labaHU: tak holt na to budeš reagovat až budeš mít placeno (není těžký udělat do "velkopřihlášky " přístup pro pořadatele...na ten svůj trek((třeba pod heslem)) , ať si to "odškrtnou" kdo už má placeno a kdo NE...)a včíl mudruj baHU :D

Offline ježura

• SPD
  • Souhlasu: 140
pořádání
« Odpověď #227 kdy: Leden 14, 2008, 20:58:26 »
Když chci někam jet, tak mi není zatěžko vypsat přihlášku (zhruba 6 slov).  ;)
Hromadné hlášení se na treky na začátku sezóny je něco čemu se snažíme zamezit (člověk se přihlásí a zaškrtá něco kam třeba až tak nepojede)...Ona to fakt není prdel zajišťovat akci pro 100 lidí, když jich nakonec dojede polovina >:(
Jak by to "nebylo těžké" udělat nějakou databázi přihlášených a vstupy pod heslem pro pořadatele musí posoudit Tombru. ;)

Offline honza khp

• obourukáč
  • Souhlasu: 47
pořádání
« Odpověď #228 kdy: Leden 14, 2008, 22:08:09 »
Dotázek na pořadatele k přihláškám: Je možné požádat v přihlášce o start na začátku nebo naopak na konci, myslím že se to asi stejně nelosuje. Pár lidí by to možná využilo - někdo je zvyklý vstávat brzy nebo má psa co nerad teplo, někdo si naopak rád pospí a start v 6 ho vyděsí. Jak jsem pozoroval, asi si stejně někdo říká, že chce jít s někým konkrétním a na minutě jim nezáleží.
Re: hromadná přihláška na celou sezónu (pokud to tak bylo myšleno) nefunguje - my to zkoušeli v oddíle se 100 lidma (což je zhruba jako lidí na DT) a končilo to rozpravami zda se dohlásil nebo odhlásil včas a navíc to v průběhu roku bylo až ve třetině případů jinak (a to se skládalo 1000,- Kč kauce na pokuty)
Re k témuž: spíš by šla zavést jakási pseudoregistrace, kde by tyto údaje byly aktualizovány např. měsíc před prvními přihláškami a človíček by mohl v konkrétní přihlášce vyplnit jen toto číslo nebo znaky a pak jen to co se mění. Alternativně to může sloužit i jako adresář.

Offline ježura

• SPD
pořádání
« Odpověď #229 kdy: Leden 14, 2008, 22:10:17 »
A jenom pro ty líný vyplňovat...je problém napsat mail (jeden) a pak ho hromadně rozeslat na adresy pořadatelů?
To co vyplníte do "on line" přihlášky mi stejně přijde mailem ;)
Pro Honzu khp: Záleží na domluvě s pořadatelem, u mě, když to nahlásíš včas a jde to, tak není problém.
« Poslední změna: Leden 14, 2008, 22:18:41 od LenkaB »

Offline honza khp

• obourukáč
pořádání
« Odpověď #230 kdy: Leden 14, 2008, 22:23:36 »
To LeB: to víš, člověk se večer u PC sám nudí  ;)
Ještě k času startu: Já osobně si myslím, že první start v 8 je dost pozdě (zvlášť od termínu Stezky vlka dál do podzimních měsíců), poslední budou vycházet po půl desáté a myslím, že z toho na Stezce byl pro pár lidí docela problém. A možná by to mohli dát do propozic všichni pořadatelé. Jé, já otravujú  >:D

Offline ježura

• SPD
pořádání
« Odpověď #231 kdy: Leden 14, 2008, 22:29:35 »
Honzo, kdy se bude startovat kolikrát nevím ještě večer před trekem (podle počtu lidí, ochoty majitelů kempu ráno otevřít na snídaně, v létě vedro, na podzim tma, loni třeba na Oderáku bylo potřeba startovat za svítání kvůli voj. prostoru, předloni si domorodci stěžovali, že rušíme noční klid starty od 8 ráno...) každý má jiné podmínky a ty se ještě kolikrát mění přímo na místě... Momentálně jsme rádi, že máme termín a základní tábor a budem se modlit, aby si nějaký úřada nepostavil hlavu a vůbec něco se konalo ;)
« Poslední změna: Leden 14, 2008, 22:31:13 od LenkaB »

Offline honza khp

• obourukáč
pořádání
« Odpověď #232 kdy: Leden 14, 2008, 22:45:28 »
To Lenka: dobrý, na ten start 0 jako běžnou věc v propozicích jsem zvyklej odjinud, chápu. Spíš, že jsem prolít vystavené propozice a asi ve dvou se to objevuje (jednou v 6, podruhý v 8). A na Stezce jsem viděl, že některý holky, co fakt vycházely pozdě, věděly dopředu, že nestíhaj do tmy do povinnýho bivaku a moc dobře jim to nedělalo. Obdivuju všechny, co došly v noci a druhý den pak i celou druhou etapu.

Offline tombru

• Administrator
  • píše i ušima...
  • Souhlasu: 105
  • zlý admin :-)
pořádání
« Odpověď #233 kdy: Leden 14, 2008, 23:17:15 »
K těm přihláškám:

Technicky to jistě není problém, ale

1 - ne každý pořadatel chce online přihlášku, nebo vůbec příhlášku přes web.
2 - začátek (datum) přihlašování je u každého dogtreku jiný, většinou až jsou propozice - ty by jste si měli napřed přečíst než se přihlásíte.
3 - někteří pořadatelé mají jiný doplňující text na přihlášce a někdy i údaje.

A chtěl bych být hodný, ale nemůžu se po zkušenostech z minulých let zbavit dojmu, že právě co nejjednodušší online přihlašování mělo za důsledek ten problém s tou rozšiřující se nezodpovědností, dát pak pořadatelům včas vědět, že nepřijedete a přitom to bylo stejně jednoduché jako to přihlášení.

Tak mě přesvědčete o opaku a já si dám tu práci a zkoordinuji přihlašování tak, že bude třeba i nějaký společný přihlašovací formulář.

Letos máte šanci, já si pak zjistím, jak to bylo s přihlašováním a placením a pokud dojde ke zlepšení, půjdu do toho.

Váš zlý admin  O:-)
tombru

Offline ježura

• SPD
pořádání
« Odpověď #234 kdy: Leden 15, 2008, 06:32:56 »
Co takhle dát k hromadné přihlášce i hromadný příkaz k úhradě? Že by se jedním kliknutím zaplatilo hromadně i startovné?  ;D ;D Vše pro pohodlí startujících >:D

Offline Petrs01

• Souhlasu: 22
pořádání
« Odpověď #235 kdy: Leden 15, 2008, 08:42:32 »
Ani hromadný příkaz k úhradě by mi problém nedělal!
Já osobně jsem nepřijela na jeden jediný trek na který jsem byla přihlášená (Šlapanice 2005), ale sehnala jsem za sebe náhradu a toto jsme pořadateli předem nahlásili.
Letos (pokud si nezlomím nohu nebo tak něco) se opět budu snažit na všechny DT přijet, takže se s čistým svědomím přihlásím na všechny (klidně i zaplatím, obzvlášť pokud to jde na účet) v lednu.

Offline Petrs01

pořádání
« Odpověď #236 kdy: Leden 15, 2008, 08:44:29 »
Kecám, ještě jsem nepřijela na bígltrek 2006, ale tam jsem zase nechala pořadateli zaplacené startovné a týden předem jsem neúčast nahlásila, takže zase doufám no problem
Obojí bylo z mých zdravotních důvodů (kolena, kotník)

Offline Věrka a Jerry

• dvojprsťák
  • **
  • Souhlasu: 2
pořádání
« Odpověď #237 kdy: Leden 15, 2008, 08:55:11 »
Já už mám Krušky zaplacené  a škrtám dny v kalendáři  O:-)

Offline Jana & smečka

• SPD
  • obourukáč
  • Souhlasu: 33
pořádání
« Odpověď #238 kdy: Leden 15, 2008, 14:27:00 »
vrátím se kousek k povinné výbavě - lékárničce - zajímalo by mě, jakým způsobem se bude kontrolovat??? třeba náplasti, nebo botičky...co když třeba tu botičku pejsa ztratí??

Offline Petrs01

pořádání
« Odpověď #239 kdy: Leden 15, 2008, 14:53:39 »
kontrola na startu :( nebo ti prostě pořadatel musí věřit žes měla dvě, případně žes ty náplasti použila během treku... stejně jako jsi cestou spotřebovala své i psí jídlo... stejně jako jsem já na prvním DT ztratila čelovku (fakt jsem ji tam nenechala schválně abych měla lehčí batoh)...
Celé kontroly jsou bohužel o tom, že kdo bude chtít pravidla obejít, stejně je nějak obcházet bude a ti ostatní na to trochu dojedou tím že budou batoh balit nadvakrát nebo ukazovat smradlavý ponožky (nebo nosit cihly)

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek
Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva: