Sice jsem se zařekla, že internetové diskuze nebudu řešit, ale opravdu mi nedá připojit se k diskuzi na téma "pravidla dle Romana"
To Roman: Nic proti tobě nemám, dokonce jsem si tě od Krušek oblíbila, páč to bylo docela fajn sdílet chatku s Kamilou a tebou, ale prosím sáhni si do svědomí.
Jak už se tu několikrát psalo, je to sice s křížkem po funuse, ale řekni nám, přijde ti správné, že tvůj podpůrný tým a ostatně i člena tvého týmu R.N., za vámi na Stezce do bivaku přivezl veškeré věci, se kterými se ostatní poctivě táhli na zádech? Nebo jak vysvětlíš trik, kdy z 600g spacáku, který jsi mi ostatně na Kruškách ukazoval, vyčarujete super péřák do mínusových teplot? A ostatní: věci na převlečení, jídlo pro psa, misky, atd.
Dále nešvím ,proč je třeba urážet někoho, kdo nesouhlasí s tvým názorem a dovolí si proti tobě něco říci?
Znám pár lidí, kteří by se po Stezce rádi přihlásili a udali tvoje a R.N. porušování pravidel, ale po dlouhé úvaze a diskuzi toto neučinili, protože by byli napadáni, že ti tvé úspěchy závidí.
Jenže jak můžeš mít radost ze závodů, které vyhraješ nepoctivě? Skutečně ti jde jen o peníze? Pak si tedy pořádej své závody, které ti buou šité na míru. A kde si budeš pravidla upravovat podle sebe.
Romane, letošní sezónu jsem zahájila svými oblíbenými osledními místy, bez jakéhokoliv honění se za umístěním. Jenže se bojím bouřky a toho, abych sama bivakovala, tak jsem holt byla Podbořany "nucena odběhnout", protože za bouřky se rozhodně nebudu promenádovat po otevřené krajině, a sama bivakovat taky nebudu. A měla jsem k tomu dobrého parťáka, který mě podpořil a do cíle dotáhl.
To jsem skutečně byla na svůj výkon hrdá. No a další závod byl pro mě výzvou, jestli to dokážu zopakovat, i bez panického strachu z bouřky. Když jsem zjistila, že na to mám, tak mě to potěšilo.
Nehoním se za body, je to výzva, pro mě i pro Smoky, kterou to baví. Nejde mi o MČR, i když je to super být na bedně, když vidím, že na to můj pes nebo já nemám, tak to netlačím přes mrtvoly. Nevadí mi když musím kvůli únavě svého psa nebo sebe zabivakovat, třeba 8km před cílem jako kdysi na Šerákovi.
Nevadí mi počet závodů, které jsou potřeba pro bodování. Když na to bude čas, tak je absolvuju, když ne, tak se svět nezboří, že nebudu Mistr galaxie. Nevadí mi, když je někdo lepší než já, když vidím, že na to nemám, tak prostě zpomalím a závod si vychutnám. A ne vymýšlet způsob, jak mermocí vyhrát.
Je prima stát na bedně, to přiznávám, ale zlikvidovat kvůli tomu svého parťáka, protože je to sport pro člověka se psem, není asi zrovna to ono. Jako třba tvůj pes na Šlapanicích.
Romane, myslím, že jsi klesl hodně hluboko, a je mi tě docela líto.
Prosím, neber toto jako urážku, ale jako můj osobní názor na tvé jednání a chování.