Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Pořádání dogtreků

Autor Téma: Pořádání dogtreků  (Přečteno 230199 krát)

0 uživatelů a 9 Hostů prohlíží toto téma.

Offline CassidyTeam

• čtyřprsťák
  • Souhlasu: 0
pořádání
« Odpověď #210 kdy: Leden 13, 2008, 21:19:37 »
Sice jsem se zařekla, že internetové diskuze nebudu řešit, ale opravdu mi nedá připojit se k diskuzi na téma "pravidla dle Romana"

To Roman: Nic proti tobě nemám, dokonce jsem si tě od Krušek oblíbila, páč to bylo docela fajn sdílet chatku s Kamilou a tebou, ale prosím sáhni si do svědomí.

Jak už se tu několikrát psalo, je to sice s křížkem po funuse, ale řekni nám, přijde ti správné, že tvůj podpůrný tým a ostatně i člena tvého týmu R.N., za vámi na Stezce do bivaku přivezl veškeré věci, se kterými se ostatní poctivě táhli na zádech? Nebo jak vysvětlíš trik, kdy z 600g spacáku, který jsi mi ostatně na Kruškách ukazoval, vyčarujete super péřák do mínusových teplot? A ostatní: věci na převlečení, jídlo pro psa, misky, atd.

Dále nešvím ,proč je třeba urážet někoho, kdo nesouhlasí s tvým názorem a dovolí si proti tobě něco říci?

Znám pár lidí, kteří by se po Stezce rádi přihlásili a udali tvoje a R.N. porušování pravidel, ale po dlouhé úvaze a diskuzi toto neučinili, protože by byli napadáni, že ti tvé úspěchy závidí.

Jenže jak můžeš mít radost ze závodů, které vyhraješ nepoctivě? Skutečně ti jde jen o peníze? Pak si tedy pořádej své závody, které ti buou šité na míru. A kde si budeš pravidla upravovat podle sebe.

Romane, letošní sezónu jsem zahájila svými oblíbenými osledními místy, bez jakéhokoliv honění se za umístěním. Jenže se bojím bouřky  a toho, abych sama bivakovala, tak jsem holt byla Podbořany "nucena odběhnout", protože za bouřky se rozhodně nebudu promenádovat po otevřené krajině, a sama bivakovat taky nebudu. A měla jsem k tomu dobrého parťáka, který mě podpořil a do cíle dotáhl.

To jsem skutečně byla na svůj výkon hrdá. No a další závod byl pro mě výzvou, jestli to dokážu zopakovat, i bez panického strachu z bouřky. Když jsem zjistila, že na to mám, tak mě to potěšilo.

Nehoním se za body, je to výzva, pro mě i pro Smoky, kterou to baví. Nejde mi o MČR, i když je to super být na bedně, když vidím, že na to můj pes nebo já nemám, tak to netlačím přes mrtvoly. Nevadí mi když musím kvůli únavě svého psa nebo sebe zabivakovat, třeba 8km před cílem jako kdysi na Šerákovi.

Nevadí mi počet závodů, které jsou potřeba pro bodování. Když na to bude čas, tak je absolvuju, když ne, tak se svět nezboří, že nebudu Mistr galaxie. Nevadí mi, když je někdo lepší než já, když vidím, že na to nemám, tak prostě zpomalím a závod si vychutnám. A ne vymýšlet způsob, jak mermocí vyhrát.

Je prima stát na bedně, to přiznávám, ale zlikvidovat kvůli tomu svého parťáka, protože je to sport pro člověka se psem, není asi zrovna to ono. Jako třba tvůj pes na Šlapanicích.

Romane, myslím, že jsi klesl hodně hluboko, a je mi tě docela líto.

Prosím, neber toto jako urážku, ale jako můj osobní názor na tvé jednání a chování.

CassidyTeam

Host

• Host
pořádání
« Odpověď #211 kdy: Leden 13, 2008, 22:54:19 »
Máš opravdu vyhraněné názory,ale sáhni si do svědomí a vysvětli co měli znamenat tví uvázaní psi na lonském Šeráku 4a více...hod.u hlavního stanu bez vody 100 krát zamotaní,taky nás bylo víc co si říkali čí to jsou chudáci.Asi šlo tenkrát taky "výkon".

Offline Roman/ HOLKI

• 1
  • zasloužilý psavec :-)
  • *
  • Souhlasu: 1
  • Baláž EXTREME TEAM Ostrava Markíza Marika/HOLKI
pořádání
« Odpověď #212 kdy: Leden 13, 2008, 23:16:12 »
Opravdu není dobré na diskuzích tady se nějak napadat a vytahovat nějaké staré věci.Ono vždy končí  dalším vytahováním věcí jeden na druhého a nevede to k ničemu.Jen je každý doma zase u počítače naštvaný na někoho druhého.
Mě připadají některé názory jako neřízené vylívaní mozků.
Ja Margito už taky neřeším osobní narážky na diskuzi.Naopak jsem zjístil že čím víc do mě někdo buší tak mě to naopak povzbuzuje v práci a víc se snažím ještě na sobě pracovat.Čím horší podmínky tím líp.Stejně jednou umřeš  :P a ja taký :-X  a tato planeta někdy  taky zanikne jsou to tedy drobnosti na které si těžko někdo vzpomene.
Dneska jsem běhal na horách na sněhu a v 15°C na slunci a bylo fajn.
I o to jednou příjdem tak nemerhejme časem.Život je fakt krátkej. :'(

Česká asociace Horských běhů a Dogtrekkingů  ČAHBAD.Oficialní stránky-termínovka závodů: www.tourdebeskydy.estranky.cz .Diskuze-chat: http://www.tourdebeskydy.estranky.cz/stranka/diskuze

Offline Petrs01

• Souhlasu: 22
pořádání
« Odpověď #213 kdy: Leden 14, 2008, 08:11:08 »
trochu OT: Margito, já právě kvůli bouřce na Podbořanech zabivakovala těch pár km před cílem  ;D

Offline CassidyTeam

• čtyřprsťák
pořádání
« Odpověď #214 kdy: Leden 14, 2008, 09:36:56 »
To Petra a Barry: No vidíš a já kvůli ní pospíchala do cíle. >:D

To Roman: Máš pravdu, ať si každej mele co chce. Povolaní ví, kde je pravda  :P

To anonym: vím, kdi jsi a zrovna tobě nemusím vysvětlovat, že ten závod jsem vzdala po 35 km a ti psi tam nebyli uvázaní 4 hodiny, jak ty tvrdíš. že nenapadáš lidi, co svý psi maj uvázaný u stromu celou noc? Nebo zavřený v autě?

Jo holt blbýmu člověk nic nevysvětlí a pitomec si stejně pořád mele svou. :o
« Poslední změna: Leden 14, 2008, 09:40:31 od Margita a smečka »
CassidyTeam

Offline ještěrky

• SPD
  • dvojprsťák
  • **
  • Souhlasu: 6
pořádání
« Odpověď #215 kdy: Leden 14, 2008, 10:04:50 »
Ahoj Margito. Z tvých posledních dvou příspěvků je mi trošku smutno. Někoho napadnout, vzápětí sama sebe vychválit a v dalším už dělat, jako že všechno dobrý. Tak proč jsi to vůbec psala? Proč se tady pořád řeší, co se stalo a neřešilo vloni? Jaký to má teď smysl?
Já kdybych vás lidičky nezažila na trecích, ale znala vás jenom tady z té diskuse, tak úplně ztratím ten pocit báječný party stejně postiženejch lidí, co se jezdí dobrovolně huntovat po celý republice :). Tak už prosím nechte tady toho dohadování a radši si každý nejdřív pořádně rozmyslete, co svým příspěvkem chcete říct a jakou reakci vyvolat.
to Margita: neber to prosím nějak osobně, vím že jsi fajn holka a těším se až se někde potkáme na běžkách. O:-)

Hezký den všem Lucka Matrková
Lucka a Teryk

Offline CassidyTeam

• čtyřprsťák
pořádání
« Odpověď #216 kdy: Leden 14, 2008, 10:14:32 »
Tak pojeď na Šediváčka  O:-) Nebo do Janoviček.  >:D

Víš, ono hlavně záleží, jak co člověk pochopí.  :P

Jak jsem psala, je to můj osobní názor, cílem není nikho urazit. A tak jak to vidím já. Jsou anonymové, co se za své názory stydí. Pozoruju tohle handrkování dlouho a nedalo mi to nenapsat, svůj názor  ;)
CassidyTeam

Offline ještěrky

• SPD
  • dvojprsťák
  • **
  • Souhlasu: 6
pořádání
« Odpověď #217 kdy: Leden 14, 2008, 13:14:12 »
Na Šediváčka se pojedu tak možná kouknout, na to si letos netroufnu, zatím jsem byla s Terykem na běžkách jednou na asi 5 kilometrech. Janovičky mě lákaly, ale asi nebude sníh :'( :'(, tak máme v záloze Českou Kanadu.
Jenže vůbec netrénujem, sedim na zadnici a učím se na státnici :o.
Tak zdar někdy někde, jenom doufám, že tam nebudou běhat malamuti na volno! ;D
Lucka a Teryk

René N.

• Host
pořádání
« Odpověď #218 kdy: Leden 14, 2008, 18:57:55 »
Jak už se tu několikrát psalo, je to sice s křížkem po funuse, ale řekni nám, přijde ti správné, že tvůj podpůrný tým a ostatně i člena tvého týmu R.N., za vámi na Stezce do bivaku přivezl veškeré věci, se kterými se ostatní poctivě táhli na zádech?

Ahoj, nejsem členem žádného týmu a nikdo mi do bivaku nedovezl žádné věci!!! :'(Klidně ti budu ukazovat mojí plně funkční povinnou výbavu před každým závodem i po jeho skončení!!! ;)hou

Offline tombru

• Administrator
  • píše i ušima...
  • Souhlasu: 105
  • zlý admin :-)
pořádání
« Odpověď #219 kdy: Leden 14, 2008, 19:41:06 »
Na www.dogtrekking.info jsou propozice na Podbořany a propozice s přihláškou na Oderský puchýř.
« Poslední změna: Leden 14, 2008, 19:58:58 od tombru »
tombru

Offline Věrka a Jerry

• dvojprsťák
  • **
  • Souhlasu: 2
pořádání
« Odpověď #220 kdy: Leden 14, 2008, 20:23:34 »
Mě spíš děsí to, že se nějak zkracují časové limity. Ještě loni bylo 52 hodin a letos je to zatím téměř všude 50 hodin... jsem z kategorie šneků, takže limit budu využívat naplno a jestli se to každý rok zkrátí o 2 hodiny, tak už příští rok asi nebudu stíhat  ::)

Offline ježura

• SPD
  • Souhlasu: 140
pořádání
« Odpověď #221 kdy: Leden 14, 2008, 20:26:04 »
Věrko my máme 52!
Spíš uvažuju kolik bude limit na Stezce, když je vyhlášení v 9 ráno v neděli... :'(  Kurník já tu Stezku snad nedolezu ani na třetí pokus, ten dogtrek je začarovanej!

Offline Věrka a Jerry

• dvojprsťák
  • **
  • Souhlasu: 2
pořádání
« Odpověď #222 kdy: Leden 14, 2008, 20:32:37 »
Všimla jsem si, že máte 52, proto mě to nakoplo na dotaz. Jojo, Stezka.... kdysi jsem si dala metu dokončit Strejdu Šeráka, ale asi to přehodnotim  ;D  snad se nám bude letos dařít lépe...

Offline Petrs01

• Souhlasu: 22
pořádání
« Odpověď #223 kdy: Leden 14, 2008, 20:33:37 »
trošku OT a hlavně pro Tombru: vím že si hodně vymýšlím, ale nešlo by udělat jednu "velkopřihlášku" na které by se všechny údaje vyplnily jen jednou  a dál se jen zaškrtnuly políčka jednotlivých treků? Takhle vypisuji pořád dokola totéž a stejně pak nikdy nevím kde už přihlášená jsem a kde ne (tímto děkuji těm pořadatelům, kteří mají na stránkách aktuální startovky!)

Offline ježura

• SPD
  • Souhlasu: 140
pořádání
« Odpověď #224 kdy: Leden 14, 2008, 20:37:05 »
Jenom za mě jako pořadatele: Po loňských zkušenostech se ve startovce objeví a za přihlášeného se považuje až ten kdo má zaplaceno.
Petro, už tak se z hecu hlásí lidi co nedojedou (ti by zaškrkali všechno pro jistotu), tak proč to ještě usnadňovat, hezky vypisuj ;)

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek
Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva: