ahoj řeším dilema. mám merrelly - botky jsou rozchozené mám je víc jak dva roky a chodím v nich prakticky denně. I tak se mi udělaly puchejře. na šlapkách jsem myslela že to bude vložkou, tak jsem ji vyměnila za ortopedickou (noha si zvykla) ale na jednookým se situace opakovala, a to jsem šla jen MIDY.
teď řeším jestli si koupit salomony, které tu hojně chválíte ale bojím se že to bude stejné jak s merrelly a nebo MID odejít v běžeckých botách new balance, které jsou ale velice prodyšné a bojím se že při první kalužce budu mít mokro.
máte nějaké tipy?
Merelly jsem měla taky - když už jsem si je příjemně rozchodila, tak se rozpadly...
Teď to řeším tak, že beru botky dvoje (ale na mid by se mi dvoje tahat nechtěly, tam bych to řešila dle počasí, když bude sucho, tak ty lehké běžecké, no a kalužku obejdeš
). Většinou vycházím právě v těch lehkých (měla jsem například Campri, Karimoor, většinou nevydrží víc jak 2000 kiláků
) no a do batůžku přijdou buď sandálky, nebo v případě očekávaného deště botky nepromokavé (jen si pak musíš nacvičit rychlý úprk z hospody, protože loni na Paprsku ve vytrvalém dešti mi po prohlášení "obuju si suché botky" šlo o život
) Každopádně mida bych šla v těch, co mi pasujou nejvíc, tak jako tak seš za pár hodin zpátky, takže ani případný promáčení bych moc neřešila.