sakra, jasně že chci, pošli
jsme teď byli v hale, náhodou při jumpu se i rozběhl na 3,89, až na to že Spolek vyžaduje u A3 4,00 ... musíme jezdit na jiného rozhodčího, ale Spolek je tady něco jako Pánková na Moravě... prostě kam koukneš, tam Spolek... letos jsme na něj byli tipuju 80% závodů... a pochopitelně ani jednu zkoušku... většinou Barda zaběhnul při hnusným počasí, kdy rozhodčí nastaví rozumné časy, protože všichni psi běhaj pomeleji... jenom Barda běží konstantně... a eště běžel dobře na umělé trávě - kolik takových závodů je?
Jinak já jsem rozhodnutá udělat (případně neudělat) ty zbývající dvě zkoušky a nechat agility. Rozhodně nebudu zkoušet další tři roky, to fakt nemá šanci i kdyby zůstaly ty 3 zkoušky. Probíraly jsme to zrovna o víkendu s Janou Schnabelovou - nedokázala mi říct co ještě sakra dělám blbě že je tak pomalej - startuju z ruky, běhám na sušený střívka (bléééé), jsem furt před psem, ale ne moc, dělám malý rychlý kroky, vedu ho s nulovýma obloučkama... nakonec jsme se shodli že to prostě rychleji nejde že ona s Baldricem má taky co dělat aby zaběhla trochu slušně, zatímco s borderkou i když se fláká, tak s časem absolutně nemá problém.. prostě je ten pes jinak postavenej... No a tak toho nechám - Bardu to nebaví zas tolik aby ho to mrzelo, choďák bez cvičáku stojí za houby a trénink jenom na závodech se vcelku prodraží... Budem jezdit treky a stavět domeček...