Na treku (nezávodním) nemáš kontroly, které bys musel hledat, nehledě k tomu že právě pravidlo o dodržování trasy DT ti nedovoluje jít "tak nějak podle mapy", ale naopak bys měl opravdu najít přesně tu odbočku kterou myslel pořadatel. Jak jsem psala, nám to naštěstí velké problémy nedělalo. Mariane, ty bys byl schopný předem podle itineráře vyčíst kudy přesně se má jít? Já teda ne. Samozřejmě teď to do mapy dokážu zakreslit poměně přesně protože už prostě vím kde která ta odbočka byla, ale předem to fakt nešlo.
Odkdy se pořadí určuje podle toho kdo koho táhl?
Jo, Jana byla trochu vyčerpanější, většinou jsem ťapala před ní, ale pokud by mi před kempem o minutu utekla, byla by přede mnou i kdybych ji celou cestu nesla na zádech (nenesla jsem
). Ale OK, nech to tak, Jana souhlasí, jen mě zajímal ten záhadný klíč kterým jsi to určila (a když ti nevadilo volat nám kde jsme, protože se vsázíte kdy přijdem, jeden telefonát navíc by tě asi nezabil). A koukám že půjčit svou baterku pořadateli se nevyplácí, příště si dám pozor (vždy chodím s těmahle baterkama, jsou super jak do váhy tak do svítivosti, nehodlám vláčet krávu co zabere půl batohu a stojí půl výplaty, nepotřebuju ji).
No vzhledem k tomu že jsem už napsala že jsem došla k bráně hřbitova, nakoukla přes ni a zase šla zpátky (přesně podle itineráře) tak fakt nechápu o co ti jde. Opravdu nevidím smysl vláčet psa na hřbitov, ty jo? A co jsem na tom hřbitově měla podle tebe dělat?
Zkus si zajít aspoň jeden dogtrek, pak třeba některé věci pochopíš.