Budu vypadat jako prudič největší (což ostatně jsem
), ale na Chřibech o tom dost lidí mluvilo ale k veřejnému nakousnutí tohoto tématu se nikdo nemá.
Jedná se o věci, které by člověk považoval za samozřejmost a ono prd...
1. V kempu nejsem sám, můj celou noc ječící pes fakt někomu kdo chce spát může lézt na nervy (nehledě na to, že všechny kempy nejsou "na samotě u lesa" a po pár stížnostech domorodců už si tam nemusíme příští tok škrtnout)
Toto by se dalo jednoduše ošetřit v pravidlech jako na musherských závodech...pes v noci v autě, přepraváku apod.
2. Nemůžu psa po kempu nechat lítat bez dozoru...a) nejsou všichni psi přátelští a mohl by doznat úhony
a za b) když nevím kde lítá, nevím, kde se vys... a neuklidím to po něm.
3. Pokud je na hospodě cedule s přeškrtnutým psem jako kráva, tak se můžu zeptat, jestli by náhodou ta moje Fifinka neprošla, ale už by člověk nemusel nechat Fifinku tancovat po ubruse a krmit ji lžící, případně ji nechat lítat po hospodě a nechat lézt do talířů ostatním.
4. Proboha proč musí být pes velikosti stodoly ve sprchách, když se v úzké chodbičce s bídou mačkají lidi co se oblíkají?
5. Nemůžu uvázat Fifinku k rozcestníku kde si všichni razí kontrolu, případně do vchodu hospody, dost tam zavazí...
6. Zablácenou Fifinku nenechám válet na hotelu či chatce v posteli
A tak by se dalo pokračovat. U stolu kde jsme tohle probírali seděli samí pejskaři a lezlo nám to na nervy...jak z toho musí být na větvi nepejskař si domyslete sami