Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Kukačka
« kdy: Duben 30, 2010, 21:44:15 »

... prostě základní slušnost.
a o tom to je... Kukačko, kdyby majitelé těch dvou navolnoběhajících nebyli debilové a nenechávali je lítat okolo vás, kdyby si je při předbíhání připnuli nebo dali k noze,... byl by s tím problém? (vynechme to že je to proti pravidlům)
Jednou jsou daná pravidla ......
Poslal: ježura
« kdy: Duben 29, 2010, 09:31:28 »

;) baHU máš SZ

Ty se naotravuješ ;D Že tě taky bloknu ;D ;D ;D ;D :-X
Poslal: vencan+3
« kdy: Duben 29, 2010, 08:46:49 »

 ;) baHU máš SZ
Poslal: ježura
« kdy: Duben 29, 2010, 08:07:23 »

Pes na treku na volno...lidi myslete...stačí aby si kdokoliv stěžoval...domorodec, myslivec...a jsme v pr... i s celým dogtrekkingem. Prostě příští rok si v dané lokalitě neškrtnem!
Jako to nařízení tam není kvůli tomu aby někdo vašeho Alíčka omezoval a týral, ale kvůli tomu, aby DT vůbec někdo povolil!
Poslal: Petrs01
« kdy: Duben 28, 2010, 22:55:27 »

... prostě základní slušnost.
a o tom to je... Kukačko, kdyby majitelé těch dvou navolnoběhajících nebyli debilové a nenechávali je lítat okolo vás, kdyby si je při předbíhání připnuli nebo dali k noze,... byl by s tím problém? (vynechme to že je to proti pravidlům)
Poslal: Erája
« kdy: Duben 28, 2010, 21:19:33 »

A pro změnu uklízení si po psech v kempu, teď na Kruškách trousek hned vedle stanu, u brány.... Štěkání mi nevadí, uznávám, že sama občas trochu pravidla poruším, uznávám, ale uklízet si po psu je myslím to nejzákladnější - hned po tom, že si psa hlídám, aby nehrotil do jiných, nevočuraval a neboural stany... prostě základní slušnost.
Poslal: Kukačka
« kdy: Duben 28, 2010, 21:07:05 »

Štěkání hafanů pro nás poprvé byl docela šok, už jen proto že Kukačka na ten štěkot reagovala vrčením a lehkým poštěkáváním. Jak šel čas, tak si docela zvykla a raději se věnuje zabrání co největší části spacáu a téměř celé karimatky ve stanu. Loni na kruškách jsem se s autem postavila ke plotu mimo velký travnatý prostor s tím, že nějak počítám že štěkavci budou na placu, ale během hodinky o 1 metr dál už na mě koukaly dvoubarevný oči  ;D, takže jsem štěkot měla v plné kvalitě -  :-X a docela se to dalo - jsou to přírodní zvuky  ;)

Já se po nějakým psovi teď na Kruškách sprchovala (tolik bahna a trávy na sobě trekař mít nemohl  ::) - a bídák vycamral všechnu teplou vodu a tu vlažnou dovycamrala Sandra  ;D O:-).

Musím taky přidat, že pouštění psů na trati je opravdu zakázáno, a proto by toto pravidlo měli všichni dodržovat. Předloni na Jednookém 2 machři pouštěli svoje barevný obludy na volno dost často na proběhnutí - vždycky prolítly okolo nás. Lexina za 1) naštvaná, že oni běhaj a ona nemůže a za 2) na nás vždycky nalítly, že jsem málem hodila záda do příkopu jak jsem vyrovnála skákání lexiny, která na ně reagovala. Takže prosím ... ! ...

Poslal: Gwen a Dinulka
« kdy: Duben 27, 2010, 19:03:31 »

Další námět k zamyšlení:

Stalo se v hospodě v Lovečkovicích - chtěly jsme dovnitř se 3 psisky (Dinuš, Viki, Plyš), a protože už byl uvnitř další pejsa, netvářil se personál hospody příliš nadšeně, ačkoli nakonec jsme je ukecaly. Během oběda jsme se pak dověděly, že tam bylo dost lidí se psama už den před námi (my tam byly v sobotu k polednímu) a někteří psi tam startovali jak po sobě, tak i po nich....... >:( Ani se jim nedivím, že po této zkušenosti nebyli nadšení z dalšího většího množství psů v lokále..... :-X

Co z toho plyne: proboha lidi, používejte mozek! Nejste na trati (a nejen na ní) sami, a určitě nejste jediní pejskaři, kteří chcou se svým psiskem do hospody. Takže pokud víte, že máte psa agresivního, který nedejbože ještě startuje i po lidech a musíte ho nutně tahat dovnitř, tak ho aspoň ukliďte někam do rohu, kde nebude mít možnost nikoho rafnout, případně mu dejte koš.  :-X
Tady byla paní naštěstí hodná, hlavně když viděla, že ti naši mamlásci ji nesežerou, ale s trochu méně přístupným personálem to taky už mohla být hospoda psům nepřístupná.
Poslal: Pavla od Bad
« kdy: Duben 17, 2010, 23:25:37 »

Naše Ena je taky magor, pokud po něčím psu vyjela a on se lekl, tímto se omlouvám, bohužel se stane, že můj drahý není stopro ve střehu, ovšem zvykli jsme si vycházet z toho, že ju už všichni znají a všichni z ní mají jenom srandu :D pač je to fakt "obr" pes a neumí se rvát, jen řvát.

Molyšáci, tak Enu,  prosím, jen s náhubkem a na ostnáči !!! Doteď se budím hrůzou, když si  vzpomenu, jak nám bezdůvodně a opakovaně při venčení napadla Badínka.  Je to zabiják - ten způsob jakým jde přímo po krku, "bojová" plemena se můžou zahrabat !!!!! ;D ;D ;D O:-)
Poslal: ježura
« kdy: Duben 17, 2010, 16:04:24 »

To se řešilo tuším po druhým Oderáku. Do stanů kde bylo žrádlo se vloupal nějaký pes...těžko říct jestli byl "náš" nebo došel někde z dědiny, ale bylo to hooodně nepříjemný. Ty stany byly nahlodlý tuším 4.
Pak se další rok kvůli tomu dalo striktně "v kempu pes na vodítku".
Poslal: TerCedrici
« kdy: Duben 17, 2010, 16:00:30 »

Prokousané stany? :o to je fakt síla, když si vezmeme, kolik tyhle věci stojí...
Poslal: Gwen a Dinulka
« kdy: Duben 17, 2010, 15:43:28 »

Mně třeba dostal jeden konrétní longař, který u konce treku došel k unavené (absolutně nekonfliktní Nele), která spala u stromu, se svou fenou. Když jí Nelča dala najevo, že nemá zájem, pač je kaput a spí, prohlásil něco jako že jí to ta jeho fena vrátí... a stál tam dál. Sem ho musela poslat do háje, pač vypadal, že snad čeká, jestli to udělá eště jednou. Tohle nepochopím. Opravdu ne.
Jinak psi na volno mi taky vadí, na jednom Oderáčku jsme tak přišli o stan - nějaký pes se prokousal dovnitř a sežral, co našel. Doteď mně to mrzí.

Člověče, to by mě fakt zajímalo, kdo to byl.... asi se mu únavou vypnul mozek... :-X

O prokousaných stanech neslyším prvně a to nejen na Oderáku...  >:(
Poslal: Molískovic
« kdy: Duben 17, 2010, 13:55:20 »

Tož s Lenkou musím stopro souhlasit (kromě bodu jedna, štěkot mi v noci neva). Naše Ena je taky magor, pokud po něčím psu vyjela a on se lekl, tímto se omlouvám, bohužel se stane, že můj drahý není stopro ve střehu, ovšem zvykli jsme si vycházet z toho, že ju už všichni znají a všichni z ní mají jenom srandu :D pač je to fakt "obr" pes a neumí se rvát, jen řvát.
Mně třeba dostal jeden konrétní longař, který u konce treku došel k unavené (absolutně nekonfliktní Nele), která spala u stromu, se svou fenou. Když jí Nelča dala najevo, že nemá zájem, pač je kaput a spí, prohlásil něco jako že jí to ta jeho fena vrátí... a stál tam dál. Sem ho musela poslat do háje, pač vypadal, že snad čeká, jestli to udělá eště jednou. Tohle nepochopím. Opravdu ne.
Jinak psi na volno mi taky vadí, na jednom Oderáčku jsme tak přišli o stan - nějaký pes se prokousal dovnitř a sežral, co našel. Doteď mně to mrzí.
Poslal: lucia
« kdy: Duben 17, 2010, 00:13:28 »

já tedy na dogtreky  skupinové nechodím, protože právě já mám psa mag.ora - přišel ke mě zkažený a někdy se dá napravovat lépe, jindy hůře, což ovlivňují jiní. psi mám jen 2 a jít jen s jedním - bylo by mi líto vraha, co čučí doma. 1/ svého psa musím mít vždy zajištěného, aby někoho neobtěžoval, natož útočil a napadal. 2/ toho psa si vždy beru sebou do restaurace /chodím si takové soukromé trečíky/ a to protože ho nemohu nechat bez dozoru, byť zajištěného vodítkem před hospodou - přijít k němu nějaký volně ložený pes, zabije ho velmi rychle a i pak to budu muset řešit. 2. psa - čistokrevná a moc roztomilá čuba BC se mi 2x snažili před mýma očima ukrást, když byl pes na volno, ale pod dohledem a s mushingovou výstrojí, celkem toulavě nevypadal - být na vodítku před hospodou, mohlo by se to povést. když mi na psy řeknou ne, jdu jinam a v batohu mám tatranku. pes mi v hospodě nemůže nad stůl ani vykouknout a jsou hodní. v chatkách vozíme své deky a uklízím všechny bobky nejen z vlastní zahrady. na DT bych si s uvázaným psem někde bez dohledu netroufla jít /s tím mým/ bo někdo k němu přijít, nedopadlo by to dobře - nemohla bych ani na wc ve stresu, co se stane.. psa na metrovém úvaze ale k jeho bezpečnosti celkem odmítám navíc zajišťovat náhubkem. to leda za chůze a ještě nikoli při práci v zápřahu - musím přerušit akci, psa držet, poté pokračovat. proč nemohou být všichni zodpovědní? já jsem se psem ve sprše setkala, s očuraným stanem a i podělaným! od cizích psů taky. nechutné. průšvih jsou ti, co běhají bez pána a zaháním je nešetrným způsobem, nebo ti, jejichž páni mají legraci z toho, že ve snaze jejich psům zachránit život, bo oni si prostě chtějí čuchnout i když 4x větší pes ježí srst, vyvádí a já varuji včas, je nakopávám, aby utekli..to by se to pak hned soudilo a mé včas přivolatelné a při střetu zajištěné agresivní zvíře by stříleli a nechali zavřené v kotci.. jednou mi i bylo řečeno, že s hárající fenou nemám co chodit do lesa, že má být zavřená doma!! majitel psa byl varován o hárání také včas - nereagoval 4x, tak jsme mu ujeli na kole a dost se proběhl a psa zpátky nesl.. ten mě hnal.. toto chování mě maximálně vytáčí, protože se s ním setkávám denně a o to větší práci mám se svým psem. nemluvím o tom, že každý den uklízím hov.n. a z vlastního chodníku po cizích psech.
Poslal: noris
« kdy: Duben 16, 2010, 21:46:16 »

Hyeno, naprosto souhlasím. Já teda nemám moc co mluvit, můj pes je prostě magor a holt ostatní napadá... Podařilo se mu již pár účastníků pěkně vylekat, což mě mrzí. Přemýšlet o něco rychleji než pes se většinou dá, ale žel se nedá vždy v pravou chvíli vytušit kdy těsně kolem nás kdo projde. Procházející zas netuší, že je pes blbec. Vždy to však skončilo "jen" u toho psího řevu na ostatní a jsem si jistá, že to dál nezajde. Agresivní pes je vždy problém, o to víc, má-li problémového majitele. Vím, že jsem kolikrát mohla mnoha věcem předejít a nemusel můj pes ostatní děsit, chybama se člověk učí, ale nesmí to být chyby fatální, mající následky.