Příhoda ze včerejška - něco pro pobavení (i když mě to k smíchu zatím moc nepřijde): vzala jsem psy běhat, oba mufinky navolno a malamutici na postroji. V posledních dnech mufinka Andy vypadala, že se chystá hárat, ale dosud žádná krev, nijak zvětšená přezka a Mufinek se o ni zatím ani nezajímá. Na louce si hrála s cizími psy, fakt jenom hrála, žádné pokusy o naskočení tam nebyly. Tak jak si mám do pr... vysvětlit, že cestou domů jsme potkali vzdálenější sousedku se dvěma voříšky, z nichž jeden Andy zcela ignoroval a ten druhý, rezavobílý malý prevít, Andulu nakryl? Prostě naskočil ...a bylo. Svázání 15 minut. Uvítám všechny odborné i laické názory na tuto věc. Nechápu doteď. Pro úplnost - Mufinkův zájem od oné události vůbec nevzrostl, zatímco při předchozích háráních vždycky doslova lezl po zdi, aby se k Andule dostal.
Na ultrazvuk zajdem koncem listopadu.
Pokud budou potomci do sbírky českých turistických, tak předinzerovávám, že tatínek je bulteriér x vesnický německý ovčák, zdravý, čilé a přátelské povahy, matka čaučau, nátury temperamentní a společenské.