Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 6 Hostů prohlíží toto téma.
Citace: Erája Listopad 03, 2009, 22:02:31Citace: ŽufrikTeam Listopad 03, 2009, 20:35:32Já to říkám furt, že jsem jediná, co na svý psi pokřikuje poomaluuuu, brzdíííí, za mnou, kam letíš, demente? To křičím až na konci cesty, jinak ne, já se ráda projedu rychle, dost rychle ...někdo si jezdí ryhle, dost rychle, někdo zase po dnešní "projížďce" raději rozdupe a zakope kolo, spálí postroj a se psem bouchne o gauč, na kterej ostatně patří, simulant jeden
Citace: ŽufrikTeam Listopad 03, 2009, 20:35:32Já to říkám furt, že jsem jediná, co na svý psi pokřikuje poomaluuuu, brzdíííí, za mnou, kam letíš, demente? To křičím až na konci cesty, jinak ne, já se ráda projedu rychle, dost rychle
Já to říkám furt, že jsem jediná, co na svý psi pokřikuje poomaluuuu, brzdíííí, za mnou, kam letíš, demente?
TerCedrici: Protože Čenda má svůj rozum
Citace: ŽufrikTeam Listopad 06, 2009, 18:04:37TerCedrici: Protože Čenda má svůj rozum Cedrik je pes, ten rozum na nic nepotřebuje, natožpak svuj Zábava je pro něj to, co je zábava pro paničku, ale jak mu to vysvětlit?
Hahahaha, to by bylo! To bysme rovnou mohli trénovat i to míjení, to by byl masakr to by byla lekce pro Žufrika: Čuchneš-li vedle, Cedrik tě sežere a naopak
pro všechny krotitele a výcvikáře Cheesy (sportovní, lovecké i jiné)letní trénink závodních saňových psů Cheesy Wink :http://www.youtube.com/watch?v=qFP28ANXLLANÁDHERA Wink
No Cedrik nikdy netahal, běhal za kolem a já táhla jeho ale pak jsem zkusila začít ho hecovat a asi aby mě nemusel poslouchat, tak se před tim jekotem snaží zdrhnout a to může jenom dopředu Já když na náš minilesík vyřvávám věci jako: makej, tahej, makej, to je vonooo, to je kluuuk, to je makej, to je tahej, pašááák, dělej, šupyšupy!!!! ...tak se mu ani nedivim, že chce urychlit svoje trápení a být co nejdřív doma
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.