Specialni vybaveni? JAk se to veme
nerikam, ze je potreba nejaka extra spesl nutna, jiste vystacim si s tim co mam, co normalne bezne na turistiku pouzivam, ale nektery veci momentalne nemam, takze je nutno je dokoupit - tedy hlavne ten spacak, celta taky zmizela kdovi kam, batoh jiste poslouzi 13 let stara gemma, ale botky pro psa, varic, buzola atd. Zkratka kdyz po temer trech letech davam do kupy svoji vystroj tak zjistju ze mi toho moc nezbylo. Neni to otom, ze chci neco extra, zanckovyho nebo ze bych tvrdila ze je to pro DT nezbytne, spis slo o moji momentalni situaci. vzdyt jsme psala minimalne spacak, to ostatni je proste jen navic co vim, ze nemusim mit, ale vlastne musim! Lekarnicku uz taky davno nemam
Spacak - ano Moliskovic ted jsi to rekla dobre - prezila -. Jo prezit se da v ledascem to vim, jenze od jednoho taboreni na snehu, byt to bylo v typku, mam citlivejsi ledviny ci mocovy mechyr a proste pokud je mi zima vola me casteji matka priroda... A jaksi nestojim o to trpet a klepat celou zimu kosu. Muj kvalitni spacak, jez mi byl darovan pred vice nez deseti lety, mi bohuzel odesel do vecnych lovist a ten druhy z Albertu za 199,- tak v tom jsem klepala kosu minule kveten a to jsem spala v chatce. V lete je fajn, ale ted jare a na podzim bych bez poradneho spacaku bivakovat nesla. Fakt zastavam nazor, ze zdravi je jen jedno... Nemluve otom, ze si to chci uzit a ano testovani svych limitu je taky fajne a je to velka zabava, ale radsi se v pohodli a tple vyspim a budu si pak druhej den uzivat pohody...
Boty - boty pro psa jsem dosud nepotrebovala... bohuzel ty co jsme koupila jsou ji moc velke, ale to dam do prislusne rubriky... Jejda kdyz si vzpomenu jak jsem sla tenkrat na jare, nerozchozena po zime, sla v botach o cislo a pul vetsich, navic to byly takove ty tvrde kozene farmarky... jojo, pak jsme se tyden nemohla postavit bo puchejre byli na tech patach asi tak 8 cm v prumeru
Proste mozna se vam to zda rozmlsany, ale proste nehodlam pripravu podcenit. at uz fyzickou ci vecnou...