hmm vám človek asi naozaj nevyhovie....Máte pocit, že keby to bolo možné tak ten štart neposunieme na skoršiu hodinu?! Uvedomte si, že aj mi máme nieaké obmedzenia vďaka ktorým nieje možné urobiť registráciu a prezentáciu skvor.
A aby som reagovala na to koľko odšlapaních dogtrekkov majú organizátori, tak veľké dogtrekky ja osobne žiadne, no som turistka mám za sebou omnoho náročnejšie trasy s krutejšími limitmi a zo psom či bez psa nemaám najmenší problém si odšlapať Long pod 30 hodín, podotkýnam krokom. Pričom uznávam, že pod 24hod by som musela aj pobehnúť.
Čo sa tíka foťákov, minulý rok sa na to najprv účastníci sťažovali, potom prišli na to, že v tom nie je žiaden problém a dokonca boli radi, že je to také rýchle a nemusia sa piplať s odpisovaním. a po tohto ročnom Mini-čku na to boli len pozitívne ohlasy.
Inak veľmi by ma zaujímalo ako by sa vám páčilo keby ste prišli k smerovníku a zistili, že sa nemáte ako podpísať či niečo odpísať lebo to nieaká dobrá duša zničila, a po príchode do štartu nemáte ako dokázať, že ste tam boli čiže budete diskvalifikovaný.