Poviem to takto, napísali sme, že odporúčame mobil s foťákom nakoľko foťák nemá každý a je nám úplne fuk či to bude odfotené na mobile či foťáku alebo pre mňa za mňa na polaroide. (neverím, že v dnešnej dobe existuje človek čo nemá ani foťák ani mobil s foťákom alebo si nevie ich POŽIČAŤ,vo výnimočných prípadoch by nebol problém požičať si niečo od samotných organizátorov. ale kto prekážky hľadá tak ich nájde....)Ide proste o to aby sme vedeli, že ste tam boli.Česť výnimkám, ale ľudská mentalita je ponekud hmm neviem nájsť slušný výraz...povedzme to takto stretla som sa s obrovským množstvom ľudí, ktorý chcú vyhrať tak veľmi, že im nerobí najmenší problém skrátiť si trasu. Čo ja rozhodne nebudem na našom treku akceptovať. Je to neskutočne nefér voči tým z vás, ktorý si chcete zasúťažiť tak ako sa patrí, urobiť niečo pre seba a svojho psa a užiť si akciu. A aby som nezabudla je nám jedno či ten smerovník bude odfotený profesionálne alebo bude rozmazaný,tmavý a zrnitý...Bohužial na takej dlhej trase nie je možné urobiť kontrolné body inak, tiež by som bola za to keby sme mohli NAPRÍKLAD vycapiť citáty na smerovníky tak ako to robíme na Mini-čku. Ako som už povedala je to dlhá trasa, na ktorej nemáme ako odkontrolovať či tam kontrolné body sú, či ich nestrhol nieaký civilista alebo dokonca súťažiaci (bohužiaľ už aj toho som bola svedkom). Áno je pravda, že mobilom sa dajú posielať fotky cez blootut, ale nemôžeme donútiť účastníkov aby si kupovali foťáky. Už teraz sa Vám to zdá kruté, to by som bola zvedavá čo by ste hovorili potom....