Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 5 Hostů prohlíží toto téma.
Tak to dodatečně dobrou chuť Ale tak si říkám, to je nás tak málo, kdo máme nějakou tu "trofej", nebo se ostatní nechtějí podělit? Já mám nafocený celý měsíc, jak mi pomalu slézají nehty, takže mám přidat více fotek, aby se to tu trochu rozhýbalo? Nu dobrá, chtěli jste to sami Autor a objekt zároveň opět já, jen je to den staré.
Puchýře chápu, ale jak můžou slézat nehty? to by mě stejně zajímalo. Ale nechtěla bych
jo, tak to by mě taky zajímalo...
Hele ja uz asi 10let mam vsechny nehty cerny, ted uz to vubec neresim, protoze mam na sobe tak tri vrstvy nehtu a striham to skripackama na meď.Oni stejne nejsou moc potreba, jen to nevypada zrovna moc vkusne. ...
A ja som si myslel, že čierne nechty sú normálne a tu píšete, že niekto ma ja biele. ...
Mě slezl nehet na palci ze šediváčka teprve včera celkem jsem tam přišel o tři nehty boty no
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.