Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 9 Hostů prohlíží toto téma.
ehmm, teda taky jsem chvilku musela přemýšlet jak to vlastně myslíš...Tady máš obrázek - výsledek uzlování by měl vypadat takhle:
Teda paní psycholožka by nám mohla rozebrat podvědomí člověka, co ten obrázek vybíral
já chci taky růžový karabinky!
Anetqua: Já jsem si krčák spletla sama a použila ultralehký oválný karabiny. Zatím to vydrželo víc, než krčák z vodítka s klasickejma karabinama http://img5.rajce.idnes.cz/d0508/3/3075/3075874_15dc80f65e2ff8586b0f3693eb809c79/images/Z_Brandysa_do_Prahy_0017.JPG
Anetqua: Já jsem si krčák spletla sama a použila ultralehký oválný karabiny.
Citace: ŽufrikTeam Březen 02, 2010, 16:32:07Anetqua: Já jsem si krčák spletla sama a použila ultralehký oválný karabiny. ŽufrikTeam - jaké přesně to jsou karabinky? Horolezecké hliník nebo ty mini "non-load"? (nebo aspoň cca délku nejdelší strany)
Naštěstí mám karabiny v obojkách,
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.