Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?
dogtrekking forum
Novinky: Online report z právě probíhajíci akce je na http://www.dogtrekking.info/online.htm
Stran: [1] 2   Dolů
  Odpověď  |  Tisk  
Autor Téma: Sázava, Kolín, Kouřim  (Přečteno 1681 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Anetqua
píše jako datel :-)
*

Zobrazit profil
« kdy: Březen 08, 2009, 11:56:10 »
Odpověď s citacíCitace

Ahoj,

není někdo z této části ČR..? Sháním někoho na výlety s psiskama, spíš treninkové, později možná delší.. Jsme začátečníci a rádi poznáme další nadšence. Smiley
Zaznamenáno

Pes je jediný tvor na světě, který Vás miluje víc, než sám sebe. http://barcely.net
P. & G. N. R. J.
SPD
obourukáč

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: Březen 09, 2009, 23:53:41 »
Odpověď s citacíCitace

Kolem Kouřimi to trošku znám, ale do Sázavy jsem odtud ještě nešel, takže se můžeme domluvit a něco v těch místech vymyslet. Smiley
Zaznamenáno

P. & G. N. R. J.
SPD
obourukáč

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: Březen 10, 2009, 22:48:02 »
Odpověď s citacíCitace

Mimochodem, ještě je čas se přihlásit do Nymburka,viz odkaz "Hrátky jarním Polabím". Pár známých tváří v prezenčce již je. Věřím,že polabské krpály budou stát zato  Evil Evil
Zaznamenáno

Evička a Rasťa
dvojprsťák
**

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: Březen 11, 2009, 22:31:02 »
Odpověď s citacíCitace

ahojka,my jsme zhruba tak sedm kilometrů od Sázavy....jestli ti něco říkají Chocerady,tak od nich jsme už jen co by kamenem dohodil  Wink
Zaznamenáno

ef.
P. & G. N. R. J.
SPD
obourukáč

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: Březen 11, 2009, 22:48:17 »
Odpověď s citacíCitace

Jasně, v Choceradech jsem před časem přerušil výlet podél Sázavy (z Davle). Z druhé strany jsem došel do Ledče(od V.Dářka), takže až bude čas a nálada, tak mi zbývá poslední úsek z Chocerad do Ledče Cheesy Cheesy Pravda je, že další část ze Stvořidel do Č. Šternberka jsme sjeli na kanoích, ale to se nepočítá, to byla moc velká dřina Evil Evil
Zaznamenáno

Anetqua
*

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Březen 12, 2009, 12:33:07 »
Odpověď s citacíCitace

No tak to je Kousek, já jsem z Březinky mezi Chrastno a Horníma Krůtama..
Tak se někdy domluvíme..
Zaznamenáno

Pes je jediný tvor na světě, který Vás miluje víc, než sám sebe. http://barcely.net
Gabča a Sally
Host
« Odpověď #6 kdy: Březen 17, 2009, 20:51:01 »
Odpověď s citacíCitace

Ahojky, my jsme od Kolína Nebovidy (jinak v Kouřimi jsme taky bydleli, tak to trošku známe), ale Sázavu tak trošku známe (každý rok jí navštěvujeme a to nejen po souši, ale i po vodě). Jinak jsme taky začátečníci (i když už za sebou máme jeden skutečný Krušnohorský 2007 a bylo to prima Grin ) Rok 2008 byla pauza, ale letos chceme opět začít znova, tak razíme v sobotu 21.3. do Nymburka na Hrátky jarním polabím Evil. Třeba by jsme se mohli někdy domluvit Wink Cheesy
Zaznamenáno
nomadka
dvojprsťák
**

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: Leden 07, 2010, 18:47:09 »
Odpověď s citacíCitace

Zdravím místní,
jsem teď nově kousek proti proudu od Čerčan, před Chocerady - nenajde se někdo na společné venčení nebo víkendovou procházku?
Mám psí ohařovaté mrně, ale můžeme se přiblížit autem, než bude ťapkat víc než jen procházku. Teď blbne kolem 2 hodin, pak potřebuje pauzu, tak bychom se mohli na kus dne přidat.
Zaznamenáno
Host
« Odpověď #8 kdy: Leden 08, 2010, 18:53:35 »
Odpověď s citacíCitace

Dobry den ja sem ze Zasmuk,ale nemam se jak dostat až do chcerad,mam pointru starou 6 mesicu cvičim ji nazkoušky tak nesmi tahat,ale budu rad kdyz se seznami s nejakym kamaradem
Zaznamenáno
vencan+3
SPD
píše i ušima...

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: Leden 08, 2010, 19:45:51 »
Odpověď s citacíCitace

Dobry den ja sem ze Zasmuk,ale nemam se jak dostat až do chcerad,mam pointru starou 6 mesicu cvičim ji nazkoušky tak nesmi tahat,ale budu rad kdyz se seznami s nejakym kamaradem
nooo, 6ti měsíční bys měla hlavně vychovávat....
Zaznamenáno

V+2
Anetqua
*

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: Březen 01, 2010, 00:19:07 »
Odpověď s citacíCitace

Já jsem připravená vyrazit..Můžu se kamkoliv v okolí přiblížit autem a můžem začít trenovat na sezonu. Přidá se někdo..?
Zaznamenáno

nomadka
dvojprsťák
**

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: Březen 01, 2010, 20:37:03 »
Odpověď s citacíCitace

Já já já !!!
 Grin
přes SZ?
Zaznamenáno
nomadka
dvojprsťák
**

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: Březen 08, 2010, 20:51:05 »
Odpověď s citacíCitace

Zveme na výlet v neděli 4.4. do Sázavy (nad Sázavou),

sraz na vlakové zastávce Sázava - Loc: 49°52'9.263"N, 14°53'36.605"E
10:10  (vlak dorazí 10:03)
trasa: po červené přes Mrchojedy na zříceninu Talmberk, zpátky k řece k Ledečku (8km), přes řeku s napojením na zelenou turistickou trasu a po zelené podél řeky zpátky (dalších cca 8km).
Trasu lze kdekoliv prodloužit např. výstupem na hradiště u Vraníku (+ 1km), nebo prodloužením červené přes Rataje (cca + 2,5km) nebo pohledáním 15 dubů   Wink
Trasu umíme vymyslet i pro maratonce  Evil
Pro nemohoucí se nabízí zkrácení vlakem.

Prosím účast avizujte ať víme, na kolik lidí čekat.

Těší se Martina a Anetqua.
Zaznamenáno
sunndin
*

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: Březen 14, 2010, 00:12:34 »
Odpověď s citacíCitace

Ahoj,já jsem přímo z Kolína a taky bychom se chtěli přidat.Já+2letýkokršpaněl(pes)+9letá kříženka angl.kokršpaněla.Potřebovali bychom se po zimě trochu rozhýbat a získat nějakou tu kondičku na první treky Evil Grin Zároveň bychom uvítali možnosti dalších výletů apod. v okolí Grin
Zaznamenáno
sunndin
*

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: Březen 14, 2010, 00:15:45 »
Odpověď s citacíCitace

Oba psi jsou nekonfliktní a možná až moc hyperaktivní Grin Můžeme se i přiblížit autem Angel
Zaznamenáno
Stran: [1] 2   Nahoru
  Odpověď  |  Tisk  

Skočit na:  

+ Rychlá odpověď
S rychlou odpovědí můžeš používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně odpovědi, ale daleko rychleji.