Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 FTIPY

Autor Téma: FTIPY  (Přečteno 447723 krát)

0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.

Gwen z hokny

• Host
Re: FTIPY
« Odpověď #900 kdy: Říjen 22, 2010, 09:55:48 »
V bytě zvoní telefon. Otec tří dcer příjde k němu a zvedne to.
"To jsi ty žabko???" ozve se mužský hlas z druhého konce.
"Ne!" U telefonu je majitel rybníka!"

Offline vencan+3

• SPD
  • píše i ušima...
  • Souhlasu: 36
  • Nepodezírej hned lidi ze špatných úmyslů, pokud t
« Odpověď #901 kdy: Říjen 22, 2010, 12:04:02 »
Jednoho dne jsem potkala sladkého gentlemana a zamilovala se do něj. Když se stalo zřejmým, že se vezmeme, učinila jsem nejvyšší oběť a
vzdala se svých oblíbených fazolí.
O několik měsíců později, o mých narozeninách, se mi cestou domů z práce pokazilo auto. Protože jsme žili na venkově, zavolala jsem
manželovi že přijdu domů pozdě, protože musím jít pěšky. Cestou jsem míjela malou restauraci a vůni pečených fazolí
vycházející z jejich kuchyně jsem nedokázala odolat.
Abych se dostala domů, musela jsem ujít několik mil a tak jsem si řekla, že než přijdu domů všechny škodlivé následky těch
fazolí vyprchají.
Vešla jsem do restaurace a než by řekl švec, spořádala jsem tři velké porce pečených fazolí. Celou cestu domů jsem
se pak snažila vypustit všechen plyn, který můj zažívací systém produkoval.
Když jsem dorazila domů, manžel se zdál velmi nadšený že mě vidí a s potěšením mi oznámil:
Miláčku, na dnešní večeři mám pro tebe velké překvapení." Zavázal mi pak oči a zavedl mě k mé židli u stolu.
Sedla jsem si a právě v okamžiku, kdy chtěI rozvázat šátek na mých očích, zazvonil telefon.
Musela jsem mu slíbit, že se šátku na očích nedotknu dokud se nevrátí.
A pak šel zvednout telefon.
Pečené fazole, které jsem zkonzumovala na mě stále ještě měly vliv a tlak se stával neúnosným.
Můj muž byl ve druhé místnosti a já jsem využila příležitosti, přesunula váhu na jednu půlku a upšoukla si.
Bylo to nejen hlasité, ale zapáchalo to jako vlečka hnoje, která přejela skunka před papírnou.
Vzala jsem ze svého klína ubrousek a mávala jím rázně ve vzduchu.
Pak jsem přesunula váhu na druhou půlku a vypustila tři další salvy.Zápach byl horší, než když se vaří zelí.
Pečlivě jsem naslouchala vzdálené konverzaci ve druhé místnosti a pokračovala v uvolňování tlaku.
Požitek byl nepopsatelný. Když slova na rozloučenou z vedlejší místnosti signalizovala konec mé svobody,
ještě párkrát jsem zamávala ve vzduchu ubrouskem, vrátila jej na klín a složila na něj ruce.
Cítila jsem se uvolněně a byla jsem se sebou velmi spokojená.
Má tvář musela být alegorií na nevinnost, když se manžel vrátil a omlouval se, že telefonoval tak dlouho.
Zeptal se, jestli jsem se dívala pod šátkem, ale já jsem jej ujistila že ne.
V tom okamžiku sundal z mých očí šátek a dvanáct hostů jednohlasně proneslo: "Happy Birthday!"

Offline ježura

• SPD
  • zasloužilý psavec :-)
  • Souhlasu: 140
« Odpověď #902 kdy: Říjen 23, 2010, 08:40:50 »
Vážení,nevím, zda nakupujete v některém z hypermarketů, ale tohle vám může být užitečné. Chci vás varovat před něčím, co se mi stalo. Stal jsem se obětí chytrých podvodnic. Tohle se mi přihodilo v jednom hypermarketu a mohlo by se to stát i vám. Jak podvodnice pracují: Dvě hezké 18-leté dívky přijdou k autu, když dáváte nákup do kufru.
Začnou vám umývat sklo a jejich prsa doslova vypadávají z blůzky. Kdo by se nepodíval, že. Když jim poděkujete a nabídnete peníze za práci, řeknou "Ne" a požádají vás, zda byste je nezavezli k dalšímu hypermarketu.
Když souhlasíte, obě se posadí na zadní sedadlo. V průběhu cesty se začnou navzájem sexuálně dráždit. Pak jedna z nich přeleze na přední sedadlo a udělá vám to pusou,zatímco druhá vám ukradne peněženku. Mně ukradly pěněženku minulý týden v úterý, ve středu, dvakrát ve čtvrtek, pak v pátek,v sobotu a naposledy včera večer!!

Offline Gwen a Dinulka

• SPD
  • Souhlasu: 123
« Odpověď #903 kdy: Říjen 24, 2010, 08:40:24 »
Sedí dvě holčičky na zídce, jedna je hodná a druhá zlá a obě plivají na lidi, co chodí kolem, dole pod nimi.
Zlá holčička se trefila 2x a hodná holčička se trefila 3x.
A tak zase jednou dobro zvítězilo nad zlem.
A to je dobře!
Hodný holky se dostanou do nebe, potvory se dostanou všude.
Dum Spiro, Spero
http://gwenfoto.blogspot.cz/

Offline ježura

• SPD
« Odpověď #904 kdy: Říjen 25, 2010, 19:09:31 »
Natrénovat se musí vše ;D

Offline ježura

• SPD
« Odpověď #905 kdy: Říjen 25, 2010, 19:13:08 »
Sovy mohou otočit hlavu o 180 stupňů.
Jednou za život dokonce o 360 stupňů...

Offline Gábina+Divis

• čtyřprsťák
  • Souhlasu: 0
« Odpověď #906 kdy: Říjen 26, 2010, 07:30:29 »
Otec se vrací z práce kolem hračkářství a náhle si uvědomí, že má  dcera narozeniny. Zabrousí dovnitř a zeptá se, kolik stojí vystavené Bárbíny. "Pane, máme Sportovní Barbie za 350, Plážovou Barbie za 350, Disco Barbie za 350, Baletku Barbie za 350, Astronautku Barbie za 350 a Rozvedenou Barbie za  čtyři a půl tisíce. "Cože, proč je Rozvedená Barbie tak drahá a ostatní po 350?" Prodavač obrátí oči navrch hlavy, povzdechne si a unaveně vysvětluje: "Pane, rozvedená Barbie je v balíčku s: Kenovým autem, Kenovým domem, Kenovou lodí, Kenovým nábytkem, Kenovým ...počítačem a jedním z Kenových přátel."

Offline Gábina+Divis

• čtyřprsťák
« Odpověď #907 kdy: Říjen 26, 2010, 10:56:00 »
Žena se rozhodne udělat si plastickou operaci na své padesáté narozeniny. Utratí 5000 dolarů a výsledky se jí docela líbí. Na cestě domů se zastaví v trafice, aby si koupila noviny.Než odejde, zeptá se prodavače: "Doufám, že vám nebude vadit,když se zeptám ale kolik si myslíte, že mi je let?" Asi tak 32," zní odpověď. "Ne-e! Je mi přesně 50," odpoví spokojeně žena. O malou chvíli později zajde do McDonaldu a položí servírce tu samou otázku. Dívka odpoví, "Typovala bych tak 29." Žena odpoví, "Kdepak, je mi 50. Teď je na sebe pyšná. Cestou domů se zastaví v drogerii a jde si koupit nějaké bonbony. Prodavači položí tu žhavou otázku. "Ó, řekl bych 30." Opět pyšně odpoví, "Je mi 50, ale díky." Když čeká o chvilku později na autobus, který by ji dopravil domů,zeptá se staříka vedle ní na tu samou otázku. On odpoví: "Paní, je mi 78 a odchází mi zrak. Ale, když jsem byl mladý, tak byl jistý způsob, jak poznat, kolik ženě je.Zní to velmi divně, ale musíte mě nechat sáhnout si pod vaši podprsenku.Pak a pouze pak,vám mohu říci PŘESNĚ,kolik vám je let." Chvilku čekají v tichosti, ale pak jí zvědavost nedá a vymáčkne ze sebe:"Doprčic s tím, dělejte, co musíte!" Stařík vklouzne oběma rukama pod její halenku a začne ji pomalu a opatrně osahávat. Pečlivě potěžká každé ňadro. Jemně sevře každou bradavku. Přitlačí ňadra k sobě a otírá je jedno o druhé. Po pár minutách žena nedůvěřivě řekne: "Dobře, dobře.... Kolik mi teda je?" Dokončí poslední zmáčknutí jejich ňader, oddělá ruce a řekne: "Madam, je vám 50." Ohromená a překvapená, řekne: "To je neuvěřitelné, jak jste to poznal ?" Starý muž odpoví, "Slibujete, že se nerozzlobíte?" "Slibuji," odpoví žena nedočkavě. Stařec odpoví: "Stál jsem v drogerii v řadě za vámi!"

Offline ježura

• SPD
« Odpověď #908 kdy: Říjen 27, 2010, 07:51:17 »
Den má 24 hodin. Do jedné basy se vejde 24 piv. TO NEMŮŽE BÝT NÁHODA!!!

Gwen z hokny

• Host
« Odpověď #909 kdy: Říjen 27, 2010, 11:44:26 »
Řezník měl velice hloupého syna.
Nechtěli ho vzít na žádnou školu, tak se rozhodl, že ho vyučí za řezníka.
A říká mu : "Tohle je nejmodernější stroj, strčíš do něj celého vola a vyjede párek.
"Vidíš?"
"Ty, tati" - ozval se po chvíli syn : "A naopak by to nešlo?"
"Jak naopak?"
"No, že by jsi tam strčil párek a vylezl by vůl."
Řezník se podrbal na bradě a povídá :
"Chlapče taková mašina byla na světě jen jedna. Tvoje máma."

Offline vencan+3

• SPD
  • píše i ušima...
  • Souhlasu: 36
  • Nepodezírej hned lidi ze špatných úmyslů, pokud t
« Odpověď #910 kdy: Říjen 27, 2010, 12:37:58 »
Manžel se šťourá v jídle a ptá se své blonďaté ženy:
"To je zase z plechovky?"
"Ano, zlatíčko. Na plechovce byl tak roztomilý pejsek a navíc na ní stálo:
Pro vašeho miláčka."

Offline ježura

• SPD
« Odpověď #911 kdy: Říjen 27, 2010, 19:19:22 »

Offline Gwen a Dinulka

• SPD
  • Souhlasu: 123
« Odpověď #912 kdy: Říjen 31, 2010, 22:29:15 »
Starý, velmi unaveně vypadající pes se mi nedávno zatoulal do dvora.
Byl dobře živený a podle pěkného obojku a čistoty kožichu bylo zřejmé, že o něj bylo dobře postaráno.
Kývajíc přátelsky ocasem a s hloupým úsměvem, jaký umí jenom psi, přišel pokorně za mnou a nechal se pohladit po hlavě. Celý šťastný, že jsem ho neodmítl, se oklepal a sledoval mě domů. Kráčel pomalu po chodbě, pouze očichal nabídnutý pamlsek, lehnul si na koberec do kouta a za chvíli už spal.
Po hodině spánku se postavil, oklepal, a znovu přátelsky přitom vrtíc ocasem odkráčel ke dveřím. A já jsem ho pustil ven.
Příští den se vrátil, znovu mě pozdravil na dvoře, šel dovnitř na stejné místo a v koutě zase asi hodinu spal.
Tohle se opakovalo po několik týdnů...
Celý zvědavý jsem napsal a připnul mu na obojek kousek papíru se vzkazem:
"Rád bych zjistil, kdo je majitelem tohoto nádherného a milého psa, a zeptal se, jestli víte, že skoro každé dopoledne váš pes přijde do mého domu a hodinu se tu vyspí?"
Následující den se pes přišel vyspat s odpovědí připevněnou na obojku:
"Jmenuje se Rusty a žije v rušné domácnosti se šesti dětmi, dvě z dětí jsou mladší tří let... snaží se jenom odpočinout a vyspat se. Mohla bych s ním zítra přijít i já?"
Hodný holky se dostanou do nebe, potvory se dostanou všude.
Dum Spiro, Spero
http://gwenfoto.blogspot.cz/

Offline zbynek

• čtyřprsťák
  • Souhlasu: 33
« Odpověď #913 kdy: Listopad 01, 2010, 09:09:23 »
Jsem si diky tomu Jeziskovi vzpomnel na Mojziska:
Zbyněk + Ārya

Offline Gábina+Divis

• čtyřprsťák
« Odpověď #914 kdy: Listopad 02, 2010, 12:59:48 »
Manželka volala svojej mame:
"Zase sa so mnou vadil, prídem bývať k tebe."
Mama odpovedala:
"Nie miláčik, on musí zaplatiť za svoje chyby. Ja prídem bývať k vám."

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek
Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva: