Moje žena mi naznačovala, co chce na nastávající výročí. Řekla: "Chci něco,co přejde od 0 na 150 za 3 vteřiny. Tak jsem jí koupil osobní váhu...A hádka začala.....
Když jsem přišel včera večer domů, manželka požadovala, abych jí
vzal někam, kde je draho...Tak jsem jí vzal na benzínovou pumpu...A hádka začala.....
Seděl jsem s manželkou u stolu na jejím středoškolském srazu. Neustále sledovala opilce, který seděl sám u vedlejšího stolu a pohrával si se skleničkou. Zeptal jsem se jí " Znáš ho?" "Ano", vzdychla si. "Je to moje stará láska. Pokud vím, tak se dal na pití hned po našem rozchodu před mnoha lety a slyšela jsem, že od té doby nevystřízlivěl. "Řekl jsem: "Ó Bože! Kdo by si pomyslel,že človek může oslavovat tak dlouhou dobu?"...A hádka začala.....
Manželka stála v ložnici před zrcadlem a prohlížela se. Nebyla spokojená s tím, co vidí a tak řekla svému muži: "Cítim se příšerně. Jsem stará, tlustá a ošklivá. Opravdu potřebuji, abys mi řekl nějaký kompliment, něco pozitivního". Manžel odpověděl: "Na svůj věk máš zrak jako orel"...A hádka začala.....
Snažil jsem se přesvědčit manželku, aby mi koupila basu piva za
14.95 EUR. Namísto toho si koupila noční krém za 7.95 EUR . Řekl jsem jí, že po base piva vypadá večer hezčí než ráno po nočním krému...A hádka začala.....
Když se nám rozbila sekačka na trávu, manželka mi neustále připomínala, abych ji opravil...Ale já jsem byl vždy zaneprázdněný. Na programu bylo: auto, náklaďák, internet, rybaření...něco, co bylo pro mne o mnoho víc důležitější. Nakonec přišla s nápadem, ve který doufala, že zabere. Když jsem přišel jeden den domů, seděla ve vysoké trávě a střihala ji malými krejčovskými nůžkami.
Tiše jsem jí chvíli pozoroval a pak jsem vešel do domu. Po pár minutách jsem se vrátil a podal jí zubní kartáček. Řekl jsem jí: "Až skončíš se stříháním, mohla bys zamést i dvůr"...A hádka začala.....