Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 FTIPY

Autor Téma: FTIPY  (Přečteno 446985 krát)

0 uživatelů a 22 Hostů prohlíží toto téma.

Blanka

• Host
Re: FTIPY
« Odpověď #300 kdy: Březen 04, 2009, 21:43:47 »
ÚŽASNÉ ŘEŠENÍ KRIZE STŘEDNÍHO VĚKU

Když jsem byl ženatý 25 let, podíval jsem se pozorně na svou ženu a řekl jí:

„Drahá, před 25 lety jsme měli malý, laciný byteček, laciné auto, spali jsme na laciné pohovce a dívali se na malou černobílou televizi, ale zato jsem spal s krásnou 25-tiletou vášnivou blondýnkou. Teď máme drahou, třiapůlmilionovou vilu, auto za osmset tisíc, krásnou, velikou ložnici a plasmovou televizi, ale každou noc musím spát s padesátiletou ženskou. Tak se mi zdá, že ty teď do toho scénáře jaksi nepasuješ.“

Moje manželka je velice rozumná ženská. Řekla mi: „Miláčku, žádný problém nevidím. Najdi si tedy vášnivou 25-tiletou blondýnku a já se už postarám, abys znovu bydlel v laciném bytě, jezdil v laciném autě, spal na laciné pohovce a díval se na malou černobílou televizi.“

Nejsou starší ženy fantastické? Ty opravdu vědí, jak vyřešit krizi středního věku.

Offline Gábina+Divis

• čtyřprsťák
  • Souhlasu: 0
« Odpověď #301 kdy: Březen 05, 2009, 10:34:32 »
POZOR NA BOJOVÁ PLEMENA

Pokud máte doma psa, který patří do kategorie tzv. "bojových" plemen a zároveň i malé dítě, rozhodně nedoporučujeme nechávat dítě se psem o samotě!
K tomu , co uvidíte, stačila docela malá chvíle nepozornosti...  >:D ;D

Offline Gwen a Dinulka

• SPD
  • zasloužilý psavec :-)
  • Souhlasu: 123
« Odpověď #302 kdy: Březen 05, 2009, 20:27:01 »
Dežo čte v novinách: „Hledá se muž ve věku kolem 40 let, který v noci na opuštěných místech přepadává ženy, okrádá je a znásilňuje je.“
Dežo se otočí na manželku a povídá: „Eržika, myslíš, že by ma na to miesto zobrali?“
Hodný holky se dostanou do nebe, potvory se dostanou všude.
Dum Spiro, Spero
http://gwenfoto.blogspot.cz/

Offline báglina +hoblina a tříska

• píše jako datel :-)
  • *
« Odpověď #303 kdy: Březen 05, 2009, 23:17:28 »
Podnapilý policajt zastaví podnapilého řidiče. Nakloní se k okénku a vybafne: „Jak to, že řídíte dva?“ Řidič obrátí oči v sloup a zablekotá: „A kvůli takové blbosti jste mě obklíčili?“

Offline ježura

• SPD
  • Souhlasu: 140
« Odpověď #304 kdy: Březen 06, 2009, 17:34:30 »
  DOTAZ:
Dobrý den, loni jsem provedl upgrade PRÍTELKYNE 1.0 na verzi MANZELKA
1.0. Nový program necekane spustil proces DETI, s mimorádne velkou spotrebou  pameti a systemových zdroju. V manuálu není tato funkce zminována. Mimo to Manzelka 1.0 také zasahuje do ostatních programu a natahuje se uz při bootování systému. Ostatní programy, jako napríklad Nocní Poker 10.3 a Pivo 2.5 od té doby prestaly fungovat, pri jejich spustení se systém zhroutí.
Porídil jsem si program Prítelkyne 2.0, ale po case se zacínal chovat stejne jako MANZELKA 1.0, takze jsem se snazil uninsalovat Prítelkyni 2.0, ale uninstall skoncil neúspesne. Muzete mi nekdo poradit?

ODPOVED:
  Vázený uzivateli, toto je velmi castý problém. Mnoho lidí prechází z  Prítelkyne 1.0 na Manzelku 1.0, domnívajíc se, ze je to jen neskodná zábavná utilita.
Manzelka 1.0 je operacní systém, navrzený tak, aby sám spoustel ostatní aplikace. Nepoustejte se do instalace! Dodatecné odstranení Manzelky 1.0 muze mít za následek poskození systémových zdroju. Nekterí se pokouseli instalovat Prítelkyni 2.0, resp. Manzelku 2.0, ale narazili na ještě více problému, nez v puvodním systému. Jiní zkouseli spoustet Prítelkyni 2.0 paralelne na pozadí. Bohuzel,Manzelka 1.0 detekuje prítomnost Prítelkyne 2.0, coz zaprícinuje konflikty s následným kolapsem systému. Jediná moznost, jak se vyhnout problemum, je neinstalovat software Manzelka, ale pouzívat jen Prítelkyni. Verze Prítelkyne 1.0,2.0, 3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelne. Nyní je jiz pozde, muzete jen varovat své známé. Jeste varujeme: dejte si pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchýne 6.4 .

Offline ježura

• SPD
« Odpověď #305 kdy: Březen 06, 2009, 17:39:45 »
Váš horoskop na zítřejší den:

Zítra Vás budou všichni jenom chválit,
budou Vás na rukou nosit a zahrnovat květinami.

Jóóó, pohřeb už je takovej...

Offline Gwen a Dinulka

• SPD
  • Souhlasu: 123
« Odpověď #306 kdy: Březen 06, 2009, 19:16:19 »
Anička z první třídy přide domů ze školy a říká mamince: "Mami, představ si, že Honzík má penis jako burský oříšek!" matka celá zhrozená o čem to její dcerka vypráví se zeptá: "A ty jsi viděla, že je tak malý?" "Malý není, ale tak slaný...."
Hodný holky se dostanou do nebe, potvory se dostanou všude.
Dum Spiro, Spero
http://gwenfoto.blogspot.cz/

Offline ježura

• SPD
« Odpověď #307 kdy: Březen 07, 2009, 07:45:34 »
- Slečno, vy vypadáte čím dál tím líp.
- Ochhhh, moc děkuji.
- A čím blíž, tím hůř.

Offline ježura

• SPD
« Odpověď #308 kdy: Březen 07, 2009, 13:36:00 »

Offline Honza_a_Grini

• čtyřprsťák
« Odpověď #309 kdy: Březen 08, 2009, 08:51:07 »
Když datlová neví, kdy přestat ...

Offline vencan+3

• SPD
  • píše i ušima...
  • Souhlasu: 36
  • Nepodezírej hned lidi ze špatných úmyslů, pokud t
« Odpověď #310 kdy: Březen 10, 2009, 07:22:46 »
Skvělý gynekolog se rozhodne, že už dál nebude snášet krizi našeho zdravotnictví a přihlásí se do rekvalifikačního kurzu na automechanika.

Těsně před složením závěrečných zkoušek ho poučuje zkoušející:
 "Za bezchybné rozložení motoru na nejmenší součástky můžete získat maximálně 50  bodů, za jeho opětovné bezchybné složení dalších 50.
 Přeji vám hodně štěstí."
 Gynekolog nakonec získá 150 bodů, tak se jde zeptat předsedy komise, jak je to možné.¨
No, motor jste rozložil perfektně, to máte 50, složil jste ho taky skvěle, to  je dalších 50, no a těch posledních 50 je bonus za to,že jste to všechno zvládnul skrz výfuk."

Offline Blanka + štěklouni

• čtyřprsťák
  • Souhlasu: 3
« Odpověď #311 kdy: Březen 10, 2009, 18:54:48 »
Žraločí škola

Učí starý žralok mladého, jak má zaútočit na člověka plavajícího v moři.
Vysvětluje: "To musíš několikrát udělat kolečko okolo plavajícího člověka,
vynořit se, potom znovu dvě - tři kolečka, znovu se vynořit, obtřít o něho
ploutev, znovu se ponořit a potom zaútočit.
Mladý žralok namítá: "No.... a nedalo by se zaútočit hned, bez toho
kroužení?!" Starý žralok odpovídá: "No ano, ale budeš ho jíst i s
hovnama?"

brostar@centrum.sk

• Host
« Odpověď #312 kdy: Březen 11, 2009, 00:14:29 »
OCHUTNÁVKA CHILLI (přeloženo z angličtiny)

Poznámky nezkušeného porotce jménem Frank z východního pobřeží:

Nedávno jsem byl poctěn pozváním k rozhodování na soutěži ve vaření chilli. Jeden z rozhodčích totiž onemocněl a já zrovna sháněl nějaký kšeft. Zbývající dva rozhodčí (rodilí Texasané) mě ujistili, že to chilli není tak ostré, jak se říká, a kromě toho mezi ochutnávkami se splachuje pivem, které dostanu
v neomezeném množství zdarma. Takže jsem nabídku přijal...

Následují opisy bodovacích lístků:

MIKOVA PÁLIVÁ OBLUDA
SUDÍ 1: Moc rajčat. Příjemně rychlý nástup.
SUDÍ 2: Jemná, osvěžující chuť rajčat. Nijak výrazně ostré
FRANK: Kurvafix, to by slouplo barvu ze silnice!!
Plameny uhasilo až druhé pivo. Doufám, že tohle bylo nejhorší, co mě mohlo potkat. Ti Texasani jsou fakt cvoci!

ARTURŮV PLAMEŇÁK
SUDÍ 1: Krásná kouřová vůně, jemná příchuť vepřového. Slaboučký nahořklý ocásek.
SUDÍ 2: Skvělá chuť domácí grilovací omáčky, mohlo by být více pepře
FRANK: Fakt nevim, co bych měl kromě bolesti cejtit...
Musel jsem odhánět lidi, co mi chtěli poskytnout masáž srdce, aby
radši běželi pro pivo. Když viděli můj obličej, narazili druhý sud.

FREDŮV "POŽÁR VE STÁJI"
SUDÍ 1: Perfektní požárnické chilli! Perfektně ostré, možná by to chtělo fazole.
SUDÍ 2: Chilli bez fazolí, mírná, příjemná chuť mořské soli, virtuózní práce
s pepřem.
FRANK: Volejte chemiky, někdo sem vyklopil cisternu jaderného odpadu!
Nosní sliznice mě pálí jako bych šňupal kyselinu sírovou. Všichni už znají postup: pivo mi podávají řetězem, abych neuhořel. Barmanka mě praštila do zad, abych se neudusil; páteř mám teď před sebou na stole. Ze všeho toho piva už jsem taky na sračky.

BUBBOVA ČERNÁ MAGIE
SUDÍ 1: Omáčka s černými fazolemi, prakticky žádné koření. Slabota.
SUDÍ 2: Černé fazole s mírně nakyslou příchutí. Dalo by se to možná použít jako omáčka k dušené rybě, ale chilli to rozhodně není.
FRANK: Cítil jsem, že mám něco na jazyku, ale žádnou chuť - je možné, aby chuťové buňky na jazyku úplně odumřely?
Sally, barmanka, stála připravená za mnou s tácem tupláků; tahle 150ti kilová machna začíná vypadat docela žhavě.
LINDIN OSTRAŇOVAČ RTĚNKY A RTŮ
SUDÍ 1: Silné, masité chilli. Čerstvě umletý cayenský pepř, velmi ostré, bleskový nástup. Velice působivé.
SUDÍ 2: Chilli se sekaným hovězím masem, představoval bych si trošku víc rajčat. Cayenský pepř je skvělý nápad.
FRANK: Zvoní mi v uších, pot ze mě lije a nemůžu zaostřit oči. Uprdnul jsem si
a několik lidí za mnou museli odvézt na ARO. Soutěžící se urazila, když jsem utrousil, že mi ta její leptací pasta zřejmě způsobila trvalý poškození mozku. Sally mi musela zastavit krvácení z jazyka proudem piva z pípy přímo na jazyk. Asi mi upadnou rty a vypadají zuby. A nejvíc mě sere, že oba zdejší rozhodčí mají pořád kecy, abych přestal křičet. Nejradši bych ty vidláky nakopal do prdele.

VĚRČINA VEGETARIÁNSKÁ VARIACE
SUDÍ 1: Řídká, ale velmi chutná vegetariánská omáčička. Perfektně vyvážený poměr koření a pepře.
SUDÍ 2: Zatím nejlepší. Agresivní směs pepře, papriček, cibule a česneku.
Špička.
FRANK: Moje střeva jsou v jednom ohni. Když jsem si uprdnul, posral jsem se,
a mám strach, že se to prožere židlí. Nikdo už za mnou nepostává kromě Sally. Musí být ještě větší magor, než jsem si myslel. Necítím držku a prdel si budu muset rok utírat sněhem.

SUSANNINA STRAŠLIVÁ ŠÍLENOST
SUDÍ 1: Středně ostré chilli, příliš mnoho nakládaných papriček z konzervy.
SUDÍ 2: Chutná to jako by tam kuchařka tu pixlu pepře zvrhla na poslední chvíli. Musím vyjádřit své obavy o Franka; vypadá, jako by nebyl zcela ve své kůži a neustále sprostě kleje.
FRANK: Kdybych si v držce odpálil granát, vůbec bych to necítil. Na jedno oko nevidím, slyším jenom příšerně hlasitý hukot. Celé břicho jsem si upatlal, když jsem se lžící místo do pusy trefil do oka. Kalhoty mám plný sraček žhavých jak láva. Aspoň doktoři při pitvě pochopí, na co jsem chcípnul. Přestávám dýchat; strašlivě to pálí. Stejně všechen kyslík shoří, než mi dojde do plic... Když se budu potřebovat nadechnout, budu vzduch nasávat tou dírou, kterou se mi žaludek proleptal ven.

JIMOVO SVÁTEČNÍ CHILLI
SUDÍ 1: To nejlepší na konec! Perfektní kombinace chilli, bezpečná pro všechny včetně dětí, nijak přehnaně ostrá, přesto příjemně prokrví.
SUDÍ 2: Zlatý hřeb soutěže, perfektně vyvážená chuť. Ani ostrá, ani příliš jemná. Bohužel jsme o většinu přišli, když Frank omdlel a celý hrnec na sebe strhnul. Nevím, jestli to přežije, chudáček. Čím je to na tom severovýchodě krmí??? Jak by asi dopadl, kdyby někdo uvařil něco fakt ostrého?
FRANK: …!

Offline vencan+3

• SPD
  • píše i ušima...
  • Souhlasu: 36
  • Nepodezírej hned lidi ze špatných úmyslů, pokud t
« Odpověď #313 kdy: Březen 11, 2009, 07:07:13 »
 "Miláčku, proč jsi celá nahá?"
 "To jsou přece šaty lásky, drahý!"
 "Hm, no mohla sis je alespoň trochu přežehlit!"
 Žena: "Dneska ráno v metru tři chlapi vstali, aby mi uvolnili  místo."
 Muž: "A vešla ses?"

Offline Gábina+Divis

• čtyřprsťák
« Odpověď #314 kdy: Březen 11, 2009, 09:26:35 »
 >:D >:D >:D

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek
Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva: