Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Můžu vzít vzorek do Deštnýho...dodej maso, já dodám čalamádu Já zase potřebuju nějak zužitkovat všechno co mi ještě zbylo na zahrádce. Půl té zeleninové směsi (byla toho plná dětská vanička) jsem našlapala jako zelí do hrnce, bude vitamínová bomba na zimu
koňák nebo koňak?
Venco, vytáhni z Mirky recept na tu bramborku s mákem, ono to bylo dobrý
No a na zimní táboření je nejlepší "navy grog". Červené víno se přivede do varu, přidá se koření na klasický svařák, cukr a rum v poměru 2díly vína a 1 rumu.Znovu se nechá přijít k varu a srvíruje. Poměr vína a rumu lze měnit dle chuti. Na osobní reference se můžete přeptat Jazzinky
Pokud se to vaří nad ohněm v kotlíku, tak pozor, je to silně hořlavá směs...nám to kdysi blaflo (týpí div nelehlo popelem), alkohol vyhořel a zbyla teplá limonáda
Na osobní reference se můžete přeptat Jazzinky
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.