Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 15 Hostů prohlíží toto téma.
ty Leni, nejsi tak trochu po ní?
Na výlety je to značka ideál, jezdíme tam roky a vždycky najdem nějakou trasu kde jsme ještě nebyli. Platí tam jediná důležitá!!! zásada, nesnažit se držet krok v pití s majitelem a za každou cenu se vyhnout jeho míchaným nápojům!!!
Hele lidi, nechcete udělat nějakou zimní Turistickou vycházku v Jeseníkách, start a cíl v Kraličce? No já jen když není ten sníh
No přiznám se, že jsem o tom začala včera uvažovat, ale když nám to Venca zatrhl...
No jo, ale víš jak je to s tím zakázaným ovocem! Když napíšeš, že se jedná o akci, kterou nám Venca nepovolil, tak určitě přijede 2x tolik lidí....
Podvratná a nedovolená činnost to je moje. Jdem do toho. Takže zatím jenom "průzkum trhu" kdo by chtěl jet, ať mám představu...bylo by to poslední nebo předposlední únorový víkend (nevím jak je chata obsazená atd, budu teprv zjišťovat podle zájmu) Hlasitě se (zatím nezávazně) hlaste
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.