Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Co dělat při problémech s přihlášením do fóra

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > Připomínky a návrhy k tomuto fóru

Co dělat při problémech s přihlášením do fóra

<< < (3/4) > >>

Kryštof+Naru:
Kuželka: To bude nejspíš problém Internet Exploreru, který neumí zobrazit některé PNG soubory.
Nastav fotce rozměry max 65x65 (jinak ji server zmenší a uloží jako PNG) a ulož ji jako GIF nebo JPG, pak bys ji měla vidět.
Nebo můžeš použít jiný prohlížeč (Firefox, Chrome, Opera...) který tyhle problémy nemá.

tombru:
Opraveno vkládání příloh a avatvarů. Prvaděpodobně po upgrade fóra byly některé adresáře automaticky z bezpečnostních důvodů uzamčeny pro zápis.

Kristýna:
Chci se přihlásit z mobilu, neplatné heslo,  chci tedy poslat heslo,  uživatelské jméno neexistuje :-(

Kristýna, Aranka a Žižla:
UŽ takže beru zpět,  bylo to rukama

Zia:
Stále se mi nedaří aktivovat účet, abych se mohla přihlásit. Něco dělám blbě. Jsem počítačový analfabet. Prosím pomozte! nejlíp by bylo, kdyby mě někdo hodný, šikovný, trpělivý naváděl přes telefon. Je to možné se takhle s někým domluvit, Prosím? (Třeba Kryštofe?)
Annazia (Zia)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi