Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Co dělat při problémech s přihlášením do fóra

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > Připomínky a návrhy k tomuto fóru

Co dělat při problémech s přihlášením do fóra

<< < (2/4) > >>

Radka a hovíci:
Mně to taky zlobí,zadám heslo a buď jsem přihlášená tak na první minutu nebo se nepřihlásím vůbec...zlobí mě to už dlouho,tak jsem to vzdala a píši jako host.Přihlásit se na trvalo se mi nedaří vůbec :-(

Roman/ HOLKI:
Mě už to zase asi druhý den šlape bez problému a jsem stále přihlášený.Toto odhalí proč se to děje asi jen Kryštof  O:-)

tombru:

--- Citace: Dáša  Červenec 22, 2008, 12:44:05 ---Ahojky ,když jsem doma na PC tak se musím přihlašovat, ale jakmile přeskočím někam jinam, musím se přihlašovt znovu, když jsem u mámy na PC, tak si najedu na dogtrekking info a jsem automaticky přihlášená, bez jakéhokoliv zadávání hesla - to se mi moc nelíbí. :(

--- Konce citace ---

To vše bude souviset s nastavením cookies v jednotlivých prohlížečích-počítačích. Podle úrovně "nastavení zabezpečení osobních údajů" jak to nazývá Internet Explorer může docházet k mazání techto identifikačních údajů třeba i při přechodu na jinou stránku mimo diskuzi, při ukončení prohlížeče, nebo vůbec - pak zaškrtnutím políčka přihlášení "natrvalo" systém nebude vyžadovat přihlášení dokud se nepřihlásíte z jiného počítače.

Pokud máte problémy s vypadáváním po pár minutách, uveďte jaký používáte prohlížeč a typ připojení k internetu, pak by se dalo lépe dopátrat v čem je problém.

Hyenka:
Takse mipřihlašování na chvíli zlepšilo, ale teď je to zas na nic. Po přihlášení mám nahoře "host" a chce to po mě zadat jméno, ale u příspěvků se ukazuje, že jsem "on-line".  :o

Kuželka:
Chtěla jsem si do profilu nahrát fotku, ale zmenšuju a zmenšuju a pořád se mi zobrazuje jen okénko s křížkem. Jaká je správná velikost fotky? Nebo je problém v něčem jiným? Je fakt, že já a technika....  ;D to je vražedná kombibace

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi