Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Co dělat při problémech s přihlášením do fóra

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > Připomínky a návrhy k tomuto fóru

Co dělat při problémech s přihlášením do fóra

(1/4) > >>

tombru:

Pohledem do chybového logu tohoto fóra jsem zjistil často se vyskytijící chybu při přihlašování - chybné heslo.

Když pominu to, že se občas někdo splete, může to být způsobeno i tím, že stránka s přihlašovacím oknem se ještě nenačetla celá, i když zobrazení už vypadá kompletní.

V tomto případě pak může dojít k chybě při odesílání hesla a přihlášení se nezdaří.

Při problémech znovu nahrajte stránku stiskem tlačítka F5 (reload, nebo tlačítko s šipkama v kruhu) a počkejte až se celá načte a doběhnou indikátory průběhu načítání - obvykle v dolní, nebo horní liště okna s www stránkou.

Myslete také na to, že počet chybných zadání hesla je omezen a může dojít k dočasnému zablokování přístupu (ochrana proti odhadnutí hesla pokusem).

Pokud heslo zapomenete, nebo je přístup stále zablokován, kontaktuje administrátora na servis(šnek)dogtrekking.info

ještěrky:
Ahoj zlý admine. Vystihl jsi problém. Na počítači doma jsu přihlášená pořád, bez problému. Ale když se přihlašuju někde jinde, třeba ve škole, vždy to heslo funguje až napodruhé. Ať dám tomu počítači času na rozmyšlenou kolik chce. Ale vzhledem k tomu, že druhý pokus vždy zabere, tak jsem to nikdy víc neřešila.

Hyenka:
No já mám momentálně problém, protože se přihlásím, což porběhne vpořádku, ale cca po pár sekundách se mi nahoře v rohu objeví "host", i když  v diskuzi jsem označená jako on-line. Dneska se to opakovalo několikrát, podařilo se mi pracně vmezeřit dva příspěvky pod nickem díky opakovanýmu nahrávání stránky a s tím třetím už sem měla smůlu :-( Tak nevim, jstli dělám neco blbě já nebo " chyba není na mém přijímači"  ::)

Dáša:
Ahojky ,když jsem doma na PC tak se musím přihlašovat, ale jakmile přeskočím někam jinam, musím se přihlašovt znovu, když jsem u mámy na PC, tak si najedu na dogtrekking info a jsem automaticky přihlášená, bez jakéhokoliv zadávání hesla - to se mi moc nelíbí. :(

Roman/ HOLKI:
Mě to taky posledních 14 dnů vypadává stále přihlášení a musím se vždy znovu přihlásit a mohu tam zatrhnou jak chci to trvalé přihlášení a nepomáha to.Teď zase 2 dny už to funguje dobře a jsem stále přihlášen.Dosud mě to od spuštění tohoto chatu nikdy ani jednou toto nezlobilo.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi