pokud máš jediného "miláčka" tak ho určitě nepůjčíš, pokud máš smečku haskounů, už se na to díváš jinak. Já měla vloni na Šlapanicích půjčenou Aiku od Broni a rozhodně jsem se o ni nestarala hůř než o Bardu - naopak jsem měla strach aby měla dost vody, aby se neuvařila (bylo hnusně), aby... Bardu znám, takže u něj vím co zvládne, vím že když mu bude vedro, tak si do toho rybníka vleze... Dávala jsem si zatracený pozor aby nebyla ani vteřinu bez vodítka - Bardu k vodě pouštím, na Aiku jsem kvůli tomu nesla dlouhej provaz - nehodlám riskovat že mi někam zdrhne... Prostě veškerá péče.
Bardu - opečovávaného jedináčka bych jen tak nepůjčila - i kdybych zrovna nemohla jít já. Ale neříkám že NIKDY - Jana&smečka už s ním na pár závodech agility beze mne byla, dokonce jsem strpěla i dvě noci po sobě bez něj (pod podmínkou že bude spát v posteli)... Ale vím jak se Jana ke psům chová, vím že je na ni Barda zvyklý (jinak by toho moc nezaběhli), vím že nijak netrpěl (já jo).
Shrnutí - pokud dotyčnému věříš že o psa bude dobře postaráno, pokud s tím nemá problém pes a naopak je spokojený že ho taky někdo "vezme vyvenčit", proč ne?