Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Honza_a_Grini
« kdy: Únor 21, 2008, 20:29:23 »

vydra, jo?  co takhle jiné zvíře :-X  :D
Myslíš ... třeba tchoř? :-o :-X Jen nech zoologickou pěkně spát v klecích. :-X :-D
Poslal: Petrs01
« kdy: Únor 21, 2008, 14:54:10 »

vydra, jo?  co takhle jiné zvíře :-X  :D
Poslal: Honza_a_Grini
« kdy: Únor 21, 2008, 10:17:32 »

Ty Honzíku, nechci ti do toho kecat, ale Karla (ona) asi nebude náš Kája ;D ;)
:-X OČI UŽ MI TAKY NESLOUŽÍ. :-X
Moc se omlouvám. :D ... a lezu nory - já stará vydra. :D
Poslal: Dáša
« kdy: Únor 21, 2008, 09:14:20 »

Ty Honzíku, nechci ti do toho kecat, ale Karla (ona) asi nebude náš Kája ;D ;)
Poslal: Honza_a_Grini
« kdy: Únor 21, 2008, 08:58:51 »

Chtěl jsem ještě k tomu Tvému výzkumu o půjčování: Souhlasím s Petrou. (Marcelce bys taky určitě Čekulína půjčil.)
I já měl jendou půjčenou psí dámu Vikinku  :-* hmm  :-* byla moc hodná a vzala mě vyvenčit (sprint).
Poslal: Honza_a_Grini
« kdy: Únor 21, 2008, 08:55:12 »

Vážně se najde někdo kdo půjčí psa na dogtreking? Já bych teda svojeho nepůjčila nikomu ani na procházku. Měla bych strach a hlavně bych to neudělala svojemu psovi!
Co vy si myslíte o půčování pejsků a je to na dogtrekingu běžná praxe?
Ahoj Kájo,
my víme, že Tvůj "Čekulda" je ... TVŮJ ČEKULDA. :) FAJFKA A PONÍCI SE PŘECE NEPŮJČUJÍ! :D Já bych asi taky Grinušku nepůjčil. :-X Určitě by jí bylo beze mě smutno. :-X (No, asi by jí to bylo po pár metrech jedno. :D )
Chtěl bych si půjčit od Ivči našeho Darka na trek na Slovensku. Myslím, že to bude taky trošku problém. ... Dadýnek by si ošoupal nožičky. :D No, mám ho předběžně slíbenýho. Pod podmínkou, že budeme PRAVIDELNĚ trénovat.
A Ivča pojede s náma jako osobní masér Dadýna. :D
Zdravím vaší smečku!
HaG
Poslal: jazzinka
« kdy: Únor 20, 2008, 20:19:46 »

Verča už nějaké midy s Dandym taky šla, ale to se asi nepočítá, když je jeho "náhradní" panička.
Svěřila bych ho klidně snad polovině dogtrekařů co znám, skoro jsem se nesetkala se špatným zacházením se psem na treku. Jenže on SUPa nikdo nechce  O:-)

Takže kdyby někomu chyběl pes na Krušky a nechce tam zrovna navazovat těsné kontakty (nebo má jeho vysněný protějšek fenku   :-[ ), Dandy je k dispozici. Ale nepoperte se o něj  ;D
Poslal: Dáša
« kdy: Únor 20, 2008, 20:02:12 »

Já jsem vloni také chodila ,a pár letošních půjdu ,s půjčeným psem,pravda, je skoro jako můj, ale vždycky když tu lokomotivu zapřáhnu, tak si říkám, že by na mně mohl  mít ohled  :D
Poslal: andy
« kdy: Únor 20, 2008, 18:49:52 »

půjčila jsem si taky psici od tchýně a cítila jsem daleko větší zodpovědnost, jak psala Petra, měla jsem strach aby neměla žízeň, jestli jí vyhovuje tempo, no prostě opečovávala jsem ji daleko víc, protože ji tak neznám jako svoji a měla jsem o ni ,strach z vodítka jsem ji taky raděj nepustila a výsledek je, že byla nadšená a jak vidí postroj skáče metr dvacet:-)
svého psa bych nepůjčila jen tak někomu, ale jsou lidičky, kterým vždycky ;D
Poslal: ježura
« kdy: Únor 20, 2008, 17:13:21 »

Karlo jsem stejného názoru jako Petra, záleží jakého psa a hlavně KOMU půjčuješ ;)
Poslal: Petrs01
« kdy: Únor 20, 2008, 14:33:04 »

pokud máš jediného "miláčka" tak ho určitě nepůjčíš, pokud máš smečku haskounů, už se na to díváš jinak. Já měla vloni na Šlapanicích půjčenou Aiku od Broni a rozhodně jsem se o ni nestarala hůř než o Bardu - naopak jsem měla strach aby měla dost vody, aby se neuvařila (bylo hnusně), aby... Bardu znám, takže u něj vím co zvládne, vím že když mu bude vedro, tak si do toho rybníka vleze... Dávala jsem si zatracený pozor aby nebyla ani vteřinu bez vodítka - Bardu k vodě pouštím, na Aiku jsem kvůli tomu nesla dlouhej provaz - nehodlám riskovat že mi někam zdrhne... Prostě veškerá péče.

Bardu - opečovávaného jedináčka bych jen tak nepůjčila - i kdybych zrovna nemohla jít já. Ale neříkám že NIKDY - Jana&smečka už s ním na pár závodech agility beze mne byla, dokonce jsem strpěla i dvě noci po sobě bez něj (pod podmínkou že bude spát v posteli)... Ale vím jak se Jana ke psům chová, vím že je na ni Barda zvyklý (jinak by toho moc nezaběhli), vím že nijak netrpěl (já jo).

Shrnutí - pokud dotyčnému věříš že o psa bude dobře postaráno, pokud s tím nemá problém pes a naopak je spokojený že ho taky někdo "vezme vyvenčit", proč ne?
Poslal: Karla
« kdy: Únor 20, 2008, 13:56:11 »

Vážně se najde někdo kdo půjčí psa na dogtreking? Já bych teda svojeho nepůjčila nikomu ani na procházku. Měla bych strach a hlavně bych to neudělala svojemu psovi!
Co vy si myslíte o půčování pejsků a je to na dogtrekingu běžná praxe?
Poslal: Olina+Aiken
« kdy: Únor 06, 2008, 14:30:51 »

zdravim Vas vsechny,
nevite prosim o nekom, kdo by mi byl ochoten na tento DT zapujcit psika ci psici - vlidne zachazeni zaruceno :-). Bohuzel jsem o sveho 4nozce prisla a psice, se kterou obcas trekuji na tom neni fyzicky tak dobre a nerada bych ji od trekovani odradila.
Diky za info
Olina