Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Karma

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > Připomínky a návrhy k tomuto fóru

<< < (3/4) > >>

tombru:
Za dlouhých deštivých večerů doháním resty a tak tu konečně máte možnost vyjadřovat jednotlivým příspěvkům svou podporu.

Funkce se jmenuje "souhlas" a tato volba je u každého příspěvku v jeho liště vedle volby "citovat". Souhlas mohou udělovat jen přihlášení uživatelé a v příspěvku je pak zobrazeno kdo s ním "souhlasí".
Souhlas lze také kdykoli odebrat.

Nejsem autorem této funkce, jen jsem ji implementoval do fóra. Tato funkce je zakoupená (z příspěvků na web pořadatelů, tedy potažmo vašich) a zatím neumožňuje udělování "nesouhlasů". Je možné že to časem možné bude a tak zatím budeme myslet jen pozitivně, jak jinak že  >:D  O:-)

Tož jestli se na Šerákovi neutopíte  O:-) a vrátíte se v pořádku, tak to můžete vyzkoušet... 

ježura:
Já jsem na ten počítač taková natvrdlejší, možná proto žádný tlačítko "souhlas" vedle "citace" nevidím :o

tombru:
neboj, nejsi  >:D je tam nějaký problém, jdu to řešit.

ježura:
Tak makej, makej, právě jsem dostala neodolatelnou chuť si zasouhlasit! ;)

ježura:
už to jede, ó díky velký admine :)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi