Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 6 Hostů prohlíží toto téma.
Co mi Žižka poslal, to jsem na web dala. Volala jsem mu, že je tam asi chyba, říkal, že na to mrkne. To je všechno co pro to mohu v současné chvíli udělat.
A ještě jednou pro vysvětlení...jsem pouhý přepisovač na web ...co mi pošlou, to tam dám...Žižka sem moc nechodí, takže veškeré dotazy a připomínky je vhodnější směřovat příma na jeho mail nebo telefon.
Kdo nechce, nepochopí... Tak ještě naposled.... ano, přijde mi směšný celý ten humbuk tady kvůli výledkům, notabene ve srovnání s vedlejším tématem, kde si Petra dovolila napsat, že se jí nelíbila trať a všichni se na ni vrhli, jak si může vůbec dovolit pořadatele kritizovat. Kapišto?
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.