Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 6 Hostů prohlíží toto téma.
trochu OT: koukal jste už někdo do místních názvů na turistické mapě v bližším i vzdálenějším okolí Bedřichova??? tam je to samej "kříž", "křížek" a "smrt" a když to není křížek či smrt, tak třeba "havarované letadlo", nebo "protržená přehrada" čert ví, co nás tam vlastně čeká.... teda čert.... Honza Prášil a jeho tým
čert ví, co nás tam vlastně čeká.... teda čert.... Honza Prášil a jeho tým
já na to taky nekoukám - - pak budu valit voči
magic 14: nestuduj to , já na to taky nekoukám - - pak budu valit voči
Citace: Sandra & Andy Září 15, 2010, 11:03:17Citace: Kukačka Září 14, 2010, 14:08:11Kukačky jdou drsně do stanu . . Sandra psala něco o tom, že se budeme večer navzájem hřát, ale Bůh ví co tím myslela Kukačko prosím o upřesnění jestli mám teda vůbec brát stan nebo jestli mě budeš hřát! já tě zahřeju, to budeš koukat - - ale za to semnou půjdeš non-stop. Rozhodíme sandál Janě Pačesovic
Citace: Kukačka Září 14, 2010, 14:08:11Kukačky jdou drsně do stanu . . Sandra psala něco o tom, že se budeme večer navzájem hřát, ale Bůh ví co tím myslela Kukačko prosím o upřesnění jestli mám teda vůbec brát stan nebo jestli mě budeš hřát!
Kukačky jdou drsně do stanu . . Sandra psala něco o tom, že se budeme večer navzájem hřát, ale Bůh ví co tím myslela
Citace: Kukačka Září 15, 2010, 13:08:55Citace: Sandra & Andy Září 15, 2010, 11:03:17Citace: Kukačka Září 14, 2010, 14:08:11Kukačky jdou drsně do stanu . . Sandra psala něco o tom, že se budeme večer navzájem hřát, ale Bůh ví co tím myslela Kukačko prosím o upřesnění jestli mám teda vůbec brát stan nebo jestli mě budeš hřát! já tě zahřeju, to budeš koukat - - ale za to semnou půjdeš non-stop. Rozhodíme sandál Janě Pačesovic Jana Pačesová letos na trekky nechodí! Letos chodím jen a pouze já, akorát já už s tím končím a Jana Pačesová bude zase chodit příští rok a dál . . . Je to na beton, vím to jako její docela blízká kamarádka . . .
Pokud uvidíte uvidíte kolem sebe se něco mihnout a do kopce rozmazaný šmouh, tak jsme to my! Nic nás nezastaví...jedině háravá fena
vypadnu z tempa, zchládnou mi svaly...
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.