Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
To doladíme :-D, zima je mrcha
Citace: Kukačka Září 14, 2010, 15:43:19To doladíme :-D, zima je mrcha Jsou tam taky koňský stáje, tím pádem i koně a tím pádem i pozor na to, na čem si ten stan postavíš I nějaká černá koza by se našla.
Kukačky jdou drsně do stanu . . Sandra psala něco o tom, že se budeme večer navzájem hřát, ale Bůh ví co tím myslela
Sandro ty si stan ani neber k čemu ti jako bude leda že se do něj zabalíš .
Citace: Kukačka Září 14, 2010, 14:08:11Kukačky jdou drsně do stanu . . Sandra psala něco o tom, že se budeme večer navzájem hřát, ale Bůh ví co tím myslela Kukačko prosím o upřesnění jestli mám teda vůbec brát stan nebo jestli mě budeš hřát!
Citace: Sandra & Andy Září 15, 2010, 11:03:17Citace: Kukačka Září 14, 2010, 14:08:11Kukačky jdou drsně do stanu . . Sandra psala něco o tom, že se budeme večer navzájem hřát, ale Bůh ví co tím myslela Kukačko prosím o upřesnění jestli mám teda vůbec brát stan nebo jestli mě budeš hřát! já tě zahřeju, to budeš koukat - - ale za to semnou půjdeš non-stop. Rozhodíme sandál Janě Pačesovic
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.