Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Roman/ HOLKI
« kdy: Březen 18, 2009, 21:07:03 »

Ten rekord svýho táty bude  ;) To půjde i pod 3,00 hod. na marathon.To dáme.
A tu Oravu máš pravdu to jsem, poprvé s někým s kým běžím delší dobu společně na treku neopustil a neutekl mu ;D .Jsme přeci TÝÝÝM...ne?.....bo jsem si myslel na poslední kontrole že jsme fakt po tom velkém kufru poslední..... :P a my překvapivě vedli :o
Poslal: REPLICANT
« kdy: Březen 18, 2009, 20:09:32 »

AHOJ, JSME S CANTEM ŽIVÝM DŮKAZEM, že Romanovy tréninkové metody a rady fungují a pomáhají ke zlepšení kondice i vytrvalosti.
Díky společným konzultacím jak a co trénovat a jak se připravit na různé závody jsme měli v minulém roce docela úspěch.
Nejen, že jsme s Cantem vyhráli celý Seriál Tour de Beskydy 2008 a celý etapový závod, který je jeho součástí a zaběhli si moc pěkný čas na Lysohorském marathonu(letní verzi) k tomu ještě nepopsatelné vítěztví na Oravském longu(historicky první čas stejný s Romanovým), Fryštáckém midu, kde jsme skončili celkově na 3místě a Stezkou vlka jsme i přes bloudění v první etapě to vítěztví v kategorii žen přece jen vyběhli.A pes hodně pomůže.
Když jsem běžela Ostravský marathon, pes mi chyběl, ale byla jsem připravená na to, že mi nepomůže, až mi budou docházet síly.
To se v dogtrekkingu stát nemůže, protože to je přece právě o tom, že si člověk pomáhá se psem.
Cant ze začátku vůbec nepomáhal jenom se motal do vodítka, ale každým dalším tréninkem se učil spolupracovat a odkoukával vše od zkušených psů na závodech.
Atmosféra na startu ho vždy tak nabudila, že to prostě začal taky brát soutěžně a chce všechny předbíhat. Jak před sebou ucítí psa, dokáže pořádně zabrat.
Taky jsem na závodech vyhrála všechno možné vybavení pro psa, což bylo super.
A tak bych tady mohla spisovat.............................. 8)


...........momentálně náš trénink nemá konkrétní zaměření, ale do budoucna máme ještě hodně naplánovaných vítěztví a osobních rekordů. Třeba zaběhnout marathon za 3:08 a překonat osobní rekord svýho táty ::)
Poslal: Roman/ HOLKI
« kdy: Březen 18, 2009, 19:28:30 »

Těm kdo se ozvali a chtějí se zapojit do projektu pošlu informace jak by to vše mělo probíhat.Trochu se to pozdrželo.

Také na žádost každému zájemci vypracuji individuální plán dle jeho možností a času a ambicí.Pak už budeme společně mezi sebou konzultovat co to přináší a dolaďovat to.
Kdo chce vítězit a být nejlepší má teď velkou šanci se do naši skupiny zapojit.Máme program i pro úplné začatečníky a mírně pokročilé.
Je to ale opravdu jen do 20 lidí.Více už by to bylo nepřehledné a ne tolik kreativní.
 
Roman/HOLKI
Poslal: Roman/ HOLKI
« kdy: Únor 25, 2009, 22:45:32 »

Pro přípravu na Dogtrekkingové závody připravujeme projekt kdyby úzká skupina asi 10-20 lidí kteří by měli zájem se v tomto sportu více realizovat pracovala na k tomu připravených stránkách kde by členové měli veřejně mezi sebou rozepsané své aktivity osobní cíle atd. a společně je konzultovali a také by měli k dispozici různé tren. osobní plány.
Cílem bude zlepšit připravenost a fyz. výkonost také více motivovat členy mezi sebou a pomáhát si a podporovat navzájem.

Pokud by měl někdo zájem se více o tomto projektu dozvědět a zapojit se tak nás kontaktujte na balazteam@seznam.cz   tel. 732608565