To susene maso od Falca jsem si koupila cca pred mesicem. Chtela jsem vyzkouset neco jineho, prislo mi že mrazene maso je sama voda , krev a kosti. Nevyhodou Falca je, že se musi vzit nejmene za 2500,- , coz me osobne dela problem, dat tolik penez najednou.
K tomu susenemu masu- prijde mi to o trochu lepsi nez od sleddogs, ale mam pocit že moji psi to co sežerou, tak taky vykadi. Ma to stejnou hustotu, zapach a barvu, jako když jim to predkladam.Naucili se to zrat po pozvolnem prechodu asi po 5 denni hladovce. ( ne že bych jim nedala 5 dni nazrat, ale proste to nechteli, a to jsem to vylepsovala oblibenyma doplnkama) jako prilohu davam vlocky, na ty jsou zvykli.
Takže za me- susena maso od Falca pouze jako doplnek k masu. Řikala jsem si pak, co vsechno musi clovek vyzkouset, aby si znovu potvrdil, že maso je maso.
Na trek bych si to už vubec netroufla vzit, psi o i doma žerou s ksichtama. A v dobe když je zimni sezona bych jim to nedala taky.
Pred rokem jsem si ve zverimexu koupila suseny maso, firma ze Straže pod Ralskem, 3 kg kybl asi na 250 kc, ale krmila jsem s tim na dovoleny a zbylo mi i trochu na trek a bylo to neco uplne jinyho, to bych moc chtela znovu, ale ta firma uz to neditribuuje, pry to nikdo nekupoval.