Mňo za sebe musím podotknout, šel jsem Krakonošovu stovku za 20 hodin, dalo se to,byl to masakr, obdivuju ty, kteří chodí takové šílenosti pravidelně, spousta lidí by to nedala a spousta lidí by se na to vybodla, má to něco do sebe. Můžu brát limit 24 (30) hodin jako výzvu. Jasně, pravidla jsou daná a komu se nelíbí ať nejezdí, ale není dogtrekking především o tom, aby organizátor nalákal co nejvíc lidí a ukázal jim kousek kraje který má rád? Aby si to zúčastnění užili, aby se zastavili na pěkných místech, něco vyfotili, vyspali se na nějakém pěkném místečku, ráno za svítaní vyrazili dál a večer v pohodičce došli do cíle?
Jasně jde o závod, ale proč se hnát přes noc, když jedu lán světa abych něco viděl.
Samozřejmě že většině nejde o body, ale spoustě lidí i přesto dokáže DNF zkazit náladu
Je super, že organizátoři dali na názory diskutujících,ale přijde mi, že i přesto nepochopili , o co drtivé většině trekařů jde.
Poznámečka: taky nemám mobil s foťákem, mám sice foťák, ale spousta lidí nemá ani jedno, nebylo by přece jen rozumnější nechat opsat třeba onen rozcestník, keří ostatní fotí? Co dát do propozic foťák (mobil) nebo ceruzku
Neberte to jako rejpání, diskuse je od slova diskutovat a vždy je co vylepšovat a nechat si poradit od těch, kteří již mají něco odťapáno, zato by měli být organizátoři spíš vděční a ne to brát jako pruzení