Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 INFO - Vlčou stopou VI.

Spojené události

• Vlčou stopou VI.: Červen 11, 2010 - Červen 13, 2010

Autor Téma: INFO - Vlčou stopou VI.  (Přečteno 60478 krát)

0 uživatelů a 15 Hostů prohlíží toto téma.

Offline jazzinka

• SPD
  • čtyřprsťák
  • Souhlasu: 1
Re: INFO - Vlčou stopou VI.
« Odpověď #90 kdy: Květen 17, 2010, 20:35:03 »
Nějak nechápu tuhle vyhrocenou diskuzi. Pořadatelé se snažili upravit podmínky podle připomínek, nikdo nikoho nenutí tam jet, navíc i když pojedete a třeba byste i limit přetáhli, tak je postihem jen nepočítání treku do MSR, z trati vás asi nikdo vyhazovat nebude. A body jsou snad kochačům fuk, ne?
Sice mě taky neláká atmosféra závodu, kde jde čistě o výkon a na treky jezdím hlavně abych si vychutnala nový kousek světa, ale kvůli tomu snad zas nemusím pořadatele posílat kamsi jen proto, že to vidí jinak. Pozvánku sem dali, uvidí, kolik lidí zaujme jejich přístup a podle toho se třeba zařídí příště.

Offline Pavel

• čtyřprsťák
  • Souhlasu: 2
« Odpověď #91 kdy: Květen 17, 2010, 20:41:36 »
Však jim lidi dejte šanci, třeba mile překvapí :). Já sice nepřijedu, to byste mi ty slovenské horstva museli přivést až na zahradu, abych se stihl urvat z práce :(, ale budu vám fandit z gauče ;D

Vojtech org.

• Host
« Odpověď #92 kdy: Květen 17, 2010, 20:58:27 »
bezva :D takže já vlastně 9ti letýho psa týrám pohybem...tak ho někam odložím, ať radši nedělá vůbec nic...jako něco ve stylu tvůj pes chce po 50ti km bivak, tak se vyser na LONGy a choď MIDy??? Si ze mě děláš prdel, ne?? A proč bych jako nešla LONG, když ráno pes neví o tom, že předchozí den šel?? Šel?!?! je to trekking, ne running!! jako KURVA proč??? Asi jedni z těch, co maj místo psů roboty a v momentě, kdy už psi nestačím mladším, tak prostě končí??? Jsem se zase bezdůvodně nasrala...Tímto končím a jdu se radši věnovat matuře...
Ahoj Janka.
Akurát som si spätne prečítal túto tému čo sa týkala psov, ale voľako mi nejdáva suvislosť tvoj príspevok.

Offline Šárka

• obourukáč
  • Souhlasu: 8
« Odpověď #93 kdy: Květen 17, 2010, 21:12:04 »
...právě mě to začalo zajímat. Že bych začala vyjednavat o počtu psu? >:D

Vojtech org.

• Host
« Odpověď #94 kdy: Květen 17, 2010, 21:43:45 »
Nějak nechápu tuhle vyhrocenou diskuzi. Pořadatelé se snažili upravit podmínky podle připomínek, nikdo nikoho nenutí tam jet, navíc i když pojedete a třeba byste i limit přetáhli, tak je postihem jen nepočítání treku do MSR, z trati vás asi nikdo vyhazovat nebude. A body jsou snad kochačům fuk, ne?
Sice mě taky neláká atmosféra závodu, kde jde čistě o výkon a na treky jezdím hlavně abych si vychutnala nový kousek světa, ale kvůli tomu snad zas nemusím pořadatele posílat kamsi jen proto, že to vidí jinak. Pozvánku sem dali, uvidí, kolik lidí zaujme jejich přístup a podle toho se třeba zařídí příště.
Ahoj jazzinka
Presne stebou súhlasím. Ani mi sa nesnažíme, aby sa to išlo iba na výkon. Chceme docieliť, aby si súťažiaci uvedomil, že niesu len na turistike, ale na preteku v turistike (dogtrekkingu). Tak ako to tu už vysvetľovala Tete.  ;)

Offline P. & G. N. R. J.

• SPD
  • píše i ušima...
  • Souhlasu: 29
« Odpověď #95 kdy: Květen 17, 2010, 22:09:18 »
Mňo za sebe musím podotknout, šel jsem Krakonošovu stovku za 20 hodin, dalo se to,byl to masakr, obdivuju ty, kteří chodí takové šílenosti pravidelně,  spousta lidí by to nedala a  spousta lidí by se na to vybodla, má to něco do sebe. Můžu brát limit 24 (30) hodin jako výzvu. Jasně, pravidla jsou daná a komu se nelíbí ať nejezdí, ale není dogtrekking především o tom, aby  organizátor nalákal co nejvíc lidí a ukázal jim kousek kraje který má rád? Aby si to zúčastnění užili, aby se zastavili na pěkných místech, něco vyfotili, vyspali se na nějakém pěkném místečku, ráno za svítaní vyrazili dál a večer v pohodičce došli do cíle?
Jasně jde o závod, ale proč se hnát přes noc, když jedu lán světa abych něco viděl.

Samozřejmě že většině nejde o body, ale spoustě lidí i přesto dokáže DNF zkazit náladu ;)
Je super, že organizátoři dali na názory diskutujících,ale přijde mi, že i přesto nepochopili , o co drtivé většině trekařů jde.

Poznámečka: taky nemám mobil s foťákem, mám sice foťák, ale spousta lidí nemá ani jedno, nebylo by přece jen rozumnější nechat opsat třeba onen rozcestník, keří ostatní fotí?  Co dát do propozic foťák (mobil) nebo ceruzku  ;)

Neberte to jako rejpání, diskuse je od slova diskutovat a vždy je co vylepšovat a nechat si poradit od těch, kteří již mají něco odťapáno, zato by měli být organizátoři spíš vděční a ne to brát jako pruzení :)

Tete-org/Vojtík-org

• Host
« Odpověď #96 kdy: Květen 17, 2010, 22:34:20 »
My sme vďačný za názor kde je diskusia konštruktívna (viď tvoj príspevok) o to by tu malo ísť.......Ale už naozaj neviem ako vysvetliť to o čo nám ide.Pretože keď si to tak všetko spätne čítam tak sa ešte stále nechápeme. A ja už  fakt netuším ako to vysvetliť aby sme sa pochopili. Takže to uzavriem, propozície su dané a tý z vás ktorý sa chcete zúčastniť nášho dogtrekkingu ste srdečne výtaný, pre tých ostatných snad nekdy příšte.   ;)

Ps: zamýšlali sme sa aj nad tou variantou, že by sa smerovníky odpisovali, ale nejak si nevieme predstaviť čo všetko by súťažiaci musel odpísať. Pretože je tam dosť veľká fúra informácii a zabralo by to veľa času. A naozaj si myslím, že pokiaľ niekto na akciu ísť chce tak sa posnaží a foťák si požičia, ako som už napísala vo výnimočných prípadoch nie je problém si foťák či mobil s foťákom požiciať aj od nás. Len sa treba slušne ozvať a vysvetliť situáciu. Veď preto si píšeme na fóre (je tam aj mail a tel.číslo pre tých ktorý na fórach niesu) a nevyvesíme len propozície nevykašleme sa na vás a trápte sa ako viete.
Ja keď idem na nejakú akciu tak si pozriem pravidlá/propozície, keď niečo nemám pozháňam si to a keď niečo neviem alebo potrebujem doplňujúce infošky tak sa opýtam. Toť môj prístup. ;)

P. & G. N. R. J. díki ti za diskusiu, snáď sa vidíme na Sihle :)

Offline P. & G. N. R. J.

• SPD
  • píše i ušima...
« Odpověď #97 kdy: Květen 17, 2010, 22:53:15 »
Tak stačil by opsat název rozcestníku + například dvě cedulky pod ním, však by top bylo prakticky to samé jako ofotit, ale to asi nebude problém, to se nechá vždy dohodnout, lidí co nebudou mít čím fotit bude asi minimum a s těmi se stačí domluvit individualně před startem.

JAsně že chápeme o co vám jde, ale většině lidí jde o něco jiného, je super, že jste to změnili, ikdyž já osobně nevim nevim, jestli dorazím, dovolené není tolik, akcí hodně a benzin drahej,navíc po vás je Orava a Košice a to bude taky průvan ve šrajtofli(vreckovka) tuším že... :)

Offline P. & G. N. R. J.

• SPD
  • píše i ušima...
« Odpověď #98 kdy: Květen 17, 2010, 22:56:01 »
P.S. Faktem je, že jen blázen by jel bez foťáku do takeho krasneho kraja :)

Tete-org

• Host
« Odpověď #99 kdy: Květen 17, 2010, 23:11:47 »
P.S. Faktem je, že jen blázen by jel bez foťáku do takeho krasneho kraja :)
pekne napísané  ;D

host

• Host
« Odpověď #100 kdy: Květen 18, 2010, 09:49:21 »
Je už někde startovka na Vlčou stopou? Dík.

Offline Sunny

• píše jako datel :-)
  • *
  • Souhlasu: 0
« Odpověď #101 kdy: Květen 19, 2010, 12:10:25 »
Nicméně pokud se dogtrekking na Slovensku hodlá ubírat tímto podivným směrem, můžu jen doufat, že můj oblíbený Oravský dogtrekkig tomuto trendu nepodlehne, byla by ho škoda  :-X
Prosím, nehádzať všetky Slovenské dogtreky do jedného vreca. Bude ich tu niekoľko, už teraz sú (normálne, nie "extrémne") propozky na Oravu aj Novomestský, na jeseň sa chystá Malokarpatský dogtreking (ktorého MID premiéra bola viac než sľubná)...
Z tohto treku mám bohužiaľ hodne zmiešané pocity. Na jednej strane ochota organizátorov niečo zmeniť, na druhej strane z príspevkov na mňa kričí arogancia, že síce to zmenili, ale len kvôli nám, aby sme stíchli, lebo predsa dogtrekking sú preteky, tak tam máme ísť pretekať a nie si to užívať. A mňa tento trek láka práve kvôli prírode, ktorú si chcem užiť, poobzerať, pofotiť, nie sa tou krajinou prehnať ako uragán, len aby som dosiahla čo najlepší čas. Radšej jednu moju husku požičiam kamarátovi, nech môže ísť aj on, aj keď s 2 by sa mi do kopcov šlapalo ľahšie a rýchlejšie. A takých nás tam bude naozaj väčšina. Bola by škoda si tú väčšinu odradiť takýmto prístupom.

Offline miška+Beny

• píše jako datel :-)
  • *
  • Souhlasu: 3
« Odpověď #102 kdy: Květen 19, 2010, 12:34:46 »
Radšej sa odprostiť od dojmov z diskusie, a ísť si užiť krásnu prírodu, nenechať sa zožrať mackom ;), skúsiť čoho som schopná ja a Portosko....toť moje motto 8) a teším sa!!!!!!!!!! ;) :D ;D

Offline Jana & smečka

• SPD
  • obourukáč
  • Souhlasu: 33
« Odpověď #103 kdy: Květen 19, 2010, 12:35:42 »
bezva :D takže já vlastně 9ti letýho psa týrám pohybem...tak ho někam odložím, ať radši nedělá vůbec nic...jako něco ve stylu tvůj pes chce po 50ti km bivak, tak se vyser na LONGy a choď MIDy??? Si ze mě děláš prdel, ne?? A proč bych jako nešla LONG, když ráno pes neví o tom, že předchozí den šel?? Šel?!?! je to trekking, ne running!! jako KURVA proč??? Asi jedni z těch, co maj místo psů roboty a v momentě, kdy už psi nestačím mladším, tak prostě končí??? Jsem se zase bezdůvodně nasrala...Tímto končím a jdu se radši věnovat matuře...
Ahoj Janka.
Akurát som si spätne prečítal túto tému čo sa týkala psov, ale voľako mi nejdáva suvislosť tvoj príspevok.

příspěvek byl napsán v souvislosti s tím, že pořadatelka by nevzala na trekk 9ti letýho psa, kterýmu se přizpůsobím tím, že jako většina závodníků po 50-60ti kilometrech zabivakuju (nepsala jsem, že pes je rád, že je rád, ale že si cca po 50ti km řekne, že už by se mohlo žrát a spát)...a to je špatně, protože dogtrekking není pochod se psy, ale závod...ale bylo psáno ještě k tomu, kdy byl limit 24hodin..

Offline Gwen a Dinulka

• SPD
  • zasloužilý psavec :-)
  • Souhlasu: 123
« Odpověď #104 kdy: Květen 19, 2010, 19:12:38 »
Prosím, nehádzať všetky Slovenské dogtreky do jedného vreca. Bude ich tu niekoľko, už teraz sú (normálne, nie "extrémne") propozky na Oravu aj Novomestský, na jeseň sa chystá Malokarpatský dogtreking (ktorého MID premiéra bola viac než sľubná)...

Na Oravě bylo vždycky fajn, chystám se tam už potřetí  :)

Z tohto treku mám bohužiaľ hodne zmiešané pocity. Na jednej strane ochota organizátorov niečo zmeniť, na druhej strane z príspevkov na mňa kričí arogancia, že síce to zmenili, ale len kvôli nám, aby sme stíchli, lebo predsa dogtrekking sú preteky, tak tam máme ísť pretekať a nie si to užívať. A mňa tento trek láka práve kvôli prírode, ktorú si chcem užiť, poobzerať, pofotiť, nie sa tou krajinou prehnať ako uragán, len aby som dosiahla čo najlepší čas. Radšej jednu moju husku požičiam kamarátovi, nech môže ísť aj on, aj keď s 2 by sa mi do kopcov šlapalo ľahšie a rýchlejšie. A takých nás tam bude naozaj väčšina. Bola by škoda si tú väčšinu odradiť takýmto prístupom.
Přesně jsi vystihla můj pohled na věc. Ovšem já už patřím k těm, co je diskuse zde odradila. Nabízelo se mi na tento termín více akcí, tak jsem si raději vybrala jinou.  ???
Hodný holky se dostanou do nebe, potvory se dostanou všude.
Dum Spiro, Spero
http://gwenfoto.blogspot.cz/

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek
Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva: