Ách, jó. Na místo (Košice - náměstí) jsme dorazili kolem 02:00 čtvrtek, kde jsme hodinu chodili a lampy pouličního osvětlení nám před očima pohasínaly. Přemístění do Kavečan se taky nemohlo obejít bez "zlepšováku", kdy jsme s felicií brázdili pole vymleté od vody. Na místě jsem zjistil, že i v autě se dá přespat a rychle usnout
. Zázemí pohodové a příjemné. 1. bububu, 2. tak jo, můžeš se mnou jít... řekl Fetch. V roli osobní taxikářky se naskytla během čtvrtka 2x včelka
. Košice jsme navštívili podruhé a v doprovodu "žlutého kolečka na nebi" jsme šli plavat do Hornátu - nádherný zážitek. Naše osobní taxikářka byla natolik ochotná, že se pro nás otočila do centra Košic, odkud si "nás odvezla" zpátky do Kavečan. Díky všem, kdo žijí "předtrekkovým nočním" životem. Trať neměla jedinou chybu. To, že se vytratili zelené značky v jednom úseku je sice zvláštní, ale zvládli jsme to i bez nich. Pobouchancovi díky za společné kroky na trati...Lence díky, že s náma vydržela takovou dobu
...Fetchovi díky, že mne bral hned od začátku otevřeně. Maji díky, že mi umožnila s Fetchem strávit krásných 73km. To, že jsme nedošli je věc druhá. Fetche mi bylo moc líto a nadával jsem sám sobě. Doufám, že bude v pořádku. Lence gratuluju k suprovému výkonu - 1.long - 1.dokončený long a to na 2.místě - krása! Všem, co se ukázali v "kempu" díky. Bez vás by to nebylo to, co to bylo... A hlavní díky patří samozdřejmě naší modrooké včeličce Maje (+ její podpůrný organizační team). P.S. Havinošlap v rukou Včelky je živým důkazem "Jde to i bez asfaltu" !