Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 další psí aktivista pro sportovního páníčka

Autor Téma: další psí aktivista pro sportovního páníčka  (Přečteno 2402 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Hyena

  • obourukáč
  • ****
  • Příspěvků: 461
  • Souhlasu: 4
další psí aktivista pro sportovního páníčka
« kdy: Březen 01, 2010, 13:56:00 »
http://www.dasenka.unas.cz/pejsci.html Další aktivní psík pro sportovně založeného pána :
Věk: 1 rok

Charakteristika: Dovolte, abychom vám představili Zorra: statného, krásného křížence německého ovčáka a rotvajlera, nebojácného a temperamentního hrdinu s velkým srdcem a povahou hravého štěněte. A proč ta přezdívka Cvok? To protože je Zorro navíc naprostý šílenec - na zahradě lítá jako blázen, honí pejsky, míčky, chytá lidi za rukáv, skáče na ně radostí neuvědomujíc si ovšem svých asi 40 kilo živé váhy, a vodítko považuje za srandovní věc, za kterou může vláčet nebohého venčitele. Přesto všechno se zdá, že Zorro má za sebou alespoň základy výcviku, protože rozumí některým povelům. Je také zvyklý na kotec.
Zorro byl nalezen ve Smržovce, údajně pobíhal na silnici mezi auty. Na sobě měl široký kožený obojek s masivním kroužkem a zbytkem karabinky zajištěné drátem, takže to vypadá, že se nejspíš vytrhl z řetězu u boudy a utekl. Zatím se po něm nikdo nesháněl. Pokud se původní majitel nenajde, Zorro si bude hledat nový domov. Doporučujeme ho spíš mužskému, kterého snadněji uzná za autoritu a poslechne (my ženské jsme mu tak trochu pro srandu králíkům :-), bude na Zorra důsledný, dopřeje mu hodně pohybu a rozptýlení. Zorro se mu za to odvděčí velkou oddaností a spřízněnou duší.


Offline Hyena

  • obourukáč
  • ****
  • Příspěvků: 461
  • Souhlasu: 4

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek
Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva: