Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Zamčená diskuze "hárání a kastrace"

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > Připomínky a návrhy k tomuto fóru

Zamčená diskuze "hárání a kastrace"

<< < (2/2)

tombru:

Berte to jako rozdělení rozsáhlého a zajímavého tématu na kapitoly. Nikomu nebylo a není bráněno se vyjádřit k tomuto tématu, jde jen oddělení, něco jako když se rozdělí jedna diskuze na dvě různá témata, tak tady bude mít jedno téma dvě a více částí.

Uvidíme jestli to bude, nebo nebude přínosem.

ježura:
Tombru, jasně, může se založit nová diskuze, ale "host" ji založit nemůže a do této diskuze několik "hostů" psalo. Mám pocit, že by to mohlo být chápano jako cenzura.

vencan+3:
pánové a dámy,  :P jsem rád že máte starost o cenzuru, ale mě se v podstatě ulevilo :D, páč na zkušenosti 20ti letých dam s jedním psem jsem(asi vlivem veder ;) přestával mít trpělivost...halt slabej kus  " bez koulí"  :D ;D ;)

tombru:

Z cenzůry mít obavy rozhodně nemusíte. Tím že zůstala diskuze uzamčená, nebylo myšleno nic na nikoho osobního.

 Host se může bez omezení zaregistrovat a plně využívat možností tohoto fóra a myslím že je to tak fér k ostatním uživatelům.

Do budoucna bude využíváno zamykání diskuzí jen ve speciálních případech, tak jak tomu doposud bylo tedy kromě zamčení první části diskuze o hárání a kastrování.

To že jsem diskuzi opět neodemčel mělo naprosto jiný úmysl než někoho, nebo něco cenzurovat.

Jak už jsem psal - všechny příspěvky zůstaly zachovány a v diskuzi lze pokračovat po založení nového tématu - třeba s přívlastkem 2 část.

 

Kryštof+Naru:

--- Citace: LenkaB  Červenec 20, 2007, 14:49:08 ---... prosím o doručení jednoho expres HU na moji adresu, nejlépe ihned! :P ;D

--- Konce citace ---
fotka oroseného HU poslaná  na mail by ti asi nestačila ;) takže to bude muset počkat na Fryšták


--- Citace: tombru  Červenec 20, 2007, 16:22:12 ---Zdravím všechny horké hlavy z chládku Jesenického údolí (je tu "jen" 32 ve stínu)....

--- Konce citace ---
U nás v kanceláři v podkroví (přímo pod střešním oknem) jsem rád, když je aspoň o stupeň méně, než venku...rekord mám 33.5 - pak jsem teploměr raději přesunul zpět pod větrák, kde ukazuje příjemných 29 ;)

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi