Nazdar všem přeživším!
K odkazu Pražské 100 jsem se žel dostal až nyní, přesněji účast pesanů jsem zaregistroval v okamžiku, kdy se jimi začal plnit holoubkovský perón (a bylo to radostné zjištění). Když to hodnotím za sebe, tak to byl zatím nejnáročnější turistický či dogtrekkingový pochod jaký jsem kdy šel (zlaté poflakování se na Strejdovi Šerákovi), dle mého by Pražské 100 pro tentokráte slušel zcela výstižný přívlastek či podtitul "... pro zájemce o službu v cizinecké legii!".
Takže doufám, že ty, kdo se jí pro letošek zúčastnili, neodradila od dalších účastích na akcích KČT. Krajina byla skutečně nádherná, počasí ideální, organizační zázemí jako vždy bez sebemenší chybičky, Olafovo značení snad nejlepší jaké jsem kdy na jím organizovaných akcích zažil! S ohledem na to, že jsem chtěl stihnout poslední noční vlak jsem ho ovšem za prodloužení nad 100ku z hloubi duše proklínal. Pochopitelně před pejskaři a zvláště jejich čtyřnohými společníky smekám a doufám, že se sejdeme na dalších, přece jenom méně drastičtějších akcích
!
P.S.1:Pokud se do 12.12.2009 vzpamatují mé achilovky, tak se jde ze Všenor do Jinců pohodových 35 km zajímavou brdskou krajinou Se startem po hřebenu Brd, na což bych chtěl již vyrazit s Wukem.
P.S.2: Jsem zvědav na to jak jste všichni dopadli a jak se Vám na trati dařilo. Prosím pejskaře připojte své upřímné živé a zasvěcené komentáře
!