Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Nástup do práce a Ota Pavel

Autor Téma: Nástup do práce a Ota Pavel  (Přečteno 11630 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Šárka

• obourukáč
  • Souhlasu: 8
Nástup do práce a Ota Pavel
« kdy: Září 11, 2009, 20:26:19 »
Asi ze sebe opět udělám blbce, ale řeším toto-v pondělí bych měla nastoupit do prace. :'( podradne placenou, ale aspon neco. Jedna se o nepřetžity provoz. Mám řict před podepsáním smlouvy, že chci na ten termín  Oty  volno, a nebo vyckat, jak se situace vyvine? A nebo si o to říct třeba až po týdnu?

Není to extra prace, jsem rozhodnuta kdyžtak tu praci nevzit a hledat dal.  Měl by ze mě být charitativní pracovník >:D >:D

XXX

• Host
Re: Nástup do práce a Ota Pavel
« Odpověď #1 kdy: Září 11, 2009, 20:50:33 »
5ekni to rovnou, ať viděj že jednáš narovinu, a taky jim žekni, že trek je taky taková charita :-D E.

Offline David a Brixolína

• čtyřprsťák
  • Souhlasu: 6
« Odpověď #2 kdy: Září 12, 2009, 09:33:14 »
Sarko, ac jsem velmi velmi casto narazil, jsem zastance jednani na rovinu, na vylozeni vsech karet jiz pri pracovnim pohovoru. Tez ted menim zamestnani a panu rediteli jsem vyjmenoval sve prekazky v praci: chozeni do skole a psi akce. No  ... musel jsem si vybrat jednu prekazku ... vybral jsem si ocekavatelne skolu. Myslim si, ze pokud je zamestnavatel, resp. vedouci pracovnik, slusny clovek, naliti cisteho vina nezneuzije, naopak muze videt tvou snahu resit problemy hned a na rovinu a to u slusnych lidi se nosi, aspon tak to citim ja. Byt nekdy poznat, kdo je slusny a kdo gauner, nekdy Bohu zel trva delsi cas. DRZIM PESTI, at nova prace se libi a dari se ti v ni! :)
... a najednou přede mnou stres. Tak se otočím - a za mnou frustrace! ... ... Tak jsem prchnul do hospody.

Offline ježura

• SPD
  • zasloužilý psavec :-)
  • Souhlasu: 140
« Odpověď #3 kdy: Září 12, 2009, 18:35:51 »
Taky bych se hned při pohovoru zeptala, s tím, že to mám zaplacené a navíc se jedná o víkend a svátek.
Jenom jim to nevytel hned místo pozdravu.
Jinak si myslím, že je to otázka priorit. Neustále se oháníš instinkty a atavismy...tady by ti instinkt měl velet, že napřed musíš nakrmit a zabezpečit mláďata a pak až cokoliv jiného...nevím jak je to s nezaměstnaností u vás, ale tady už není ani ta hůře placená práce. Takže i když by mě trek hodně mrzel, tak bych volila radši tu práci a jistotu...i když třeba malou...

Offline Šárka

• obourukáč
« Odpověď #4 kdy: Září 12, 2009, 19:30:30 »
Doufam ze to vyjde, je to prace v Českých Budejovicich a tam seženu praci za stejne penize vždycky. Navic se mě na mé koníčky ptali při vyberovem rízeni, ja jsem jim to řict nechtela a oni že ta prace charitativního pracovníka je psychycky narocna a mela bych mit moznost se odreagovat. Tak jsem jim řekla že dělam mushing a dogtreking. A oni nevedeli co to je.  ;D  Rikala jsem tam, že hledam takovou praci, abych si mohla hodne dopredu zajistit volno na ty psi akce a oni na to že to nebude problem. Jenže asi netuší, že to volno budu chtit tak brzo. Jde o nepretrzity provoz-smeny.
Ja jsem si chtela jen zkusit jak to vypada u pohovoru, tak jsem se prihlasila,dostavila a oni pak volali, že me berou. Uplne se lekam, co to je za praci, když na ni vemou neco jako já.

Lenko, a kolik za je podle tebe mizerna prace?

Jo a instikt mi velí, že jen spokojena matka pusobi spokojenou domacnost a rodinu = i manzelku s jejim zalibou má živit manzel. >:D.

Offline ježura

• SPD
  • Souhlasu: 140
« Odpověď #5 kdy: Září 12, 2009, 20:10:59 »
Zapomeň na to...jenom jsem viděla krapet rudě...denně se potkávám s lidma co nemůžou najít žádnou! práci...tak mě tenhle přístup lehce nadzvednul...

Offline Šárka

• obourukáč
« Odpověď #6 kdy: Září 12, 2009, 20:24:51 »
hele, víš co řikame u nas doma? já: Hledám praci!  manžel: Kam se mrška ale schovala, každej ji hledá ale nikdo jí nemuže najít!  Citace s knížky Z.Kuděj. Cid -Štastny greenhorn. ( krasna kniha, znate?)

No vidiš, ja tomu že prace není neverím, ja jsem opravdove hledala dva dny. Tj až po te, co kluk bez problemu zacal spat ve skolce. Do te doby jsem shanela tak opatrne, aby na me odnekud nevybafla. A v patek jsem odmitla nabidku na půl ůvazku.

« Poslední změna: Září 12, 2009, 20:26:22 od Šárka »

• čtyřprsťák
« Odpověď #7 kdy: Září 12, 2009, 20:45:57 »
mozna, ze toto je ta prava prace ... to tak byva, kdyz clovek moc nehleda, ona prijde a kdyz usilovne hloda a trapi se nad inseratama, bud  naleza "same lepsi" a nebo nepouzitelne .... vid?
... a najednou přede mnou stres. Tak se otočím - a za mnou frustrace! ... ... Tak jsem prchnul do hospody.

Offline Šárka

• obourukáč
« Odpověď #8 kdy: Září 12, 2009, 20:54:12 »
Zvlast s tema nabidkama, co si lidi objednavali na dobirku, mam letite zkusenosti, Modrý More >:D.
Rozhodila jsem pátrací síte po známých a vypadá to velice nadějně. Prý se se tam smí i obědvat!! Ale dokud se tam nenajím, neuvěřím! V pondeli odp budu vedet vic, jsem napnuta jak ksandy.

Offline Petrs01

• Souhlasu: 22
« Odpověď #9 kdy: Září 13, 2009, 13:33:42 »
Já to říkám když práce "začíná vypadat podepsatelně". Jako "jenom taková drobá připomínka - jezdím na závody a potřebuju občas v pátek volno". Zatím nikdy problém (ani když zjistí že jezdím na všechny).

Offline Honza & Wendýsek & Pan Eki

• čtyřprsťák
  • Souhlasu: 1
« Odpověď #10 kdy: Září 13, 2009, 16:54:34 »
Neboj Šárko bude to v pohodě třeba dopadneš jako já, když v práci řeknu dogtrekk tak mám volno od šéfa bez potíží hned. Pak se mě hned další týden ptá jak jsem dopad když jsem ještě níkde nebyl. :) :) ;) Jinak se u nás dovolená neuznává  8)
Krmivo pro psy a kočky
http://svetickasmecka.cz

• čtyřprsťák
« Odpověď #11 kdy: Září 13, 2009, 17:06:22 »
Neboj Šárko bude to v pohodě třeba dopadneš jako já, když v práci řeknu dogtrekk tak mám volno od šéfa bez potíží hned. Pak se mě hned další týden ptá jak jsem dopad když jsem ještě níkde nebyl. :) :) ;) Jinak se u nás dovolená neuznává  8)
Smarjaaaa, kde to pracujes, ze nemas oficialne dovolenou? ;-) (spis jsem se neubranil prispevku, samo, ze nemusis odpovidat, chi)

Offline Honza & Wendýsek & Pan Eki

• čtyřprsťák
  • Souhlasu: 1
« Odpověď #12 kdy: Září 14, 2009, 09:37:56 »
Kde neodpovím ale pro představu po stezce jsem měl dovolenou týden a z toho dva dny jsem musel NALÉHAVĚ do práce na telefonu musím být stále :) :) :) ale nestěžuju si.
Krmivo pro psy a kočky
http://svetickasmecka.cz

• čtyřprsťák
« Odpověď #13 kdy: Září 14, 2009, 14:38:09 »
Kde neodpovím ale pro představu po stezce jsem měl dovolenou týden a z toho dva dny jsem musel NALÉHAVĚ do práce na telefonu musím být stále :) :) :) ale nestěžuju si.
diky za reakci a preji hodne zdaru a jeste vice sil :)

Offline Šárka

• obourukáč
« Odpověď #14 kdy: Září 15, 2009, 16:57:39 »
Tak práce na směny to zatím není, je to ve smouvě kdyby něco, abych se nemohla cukat. Jinak to vypadá velice slibně. Na Otu mám slíbené volno. Takže jedu.Charitativní pracovník totiž nesmí být ve stresu ;)

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek
Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva: