Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 5 Hostů prohlíží toto téma.
Máca: Tak tos mě překvapila, já bych řekla, že ty malý nejsou takový dálkaři, bych čekala, že se jim rozpustěj nohy na desátym km
Citace: Kukačka Srpen 18, 2009, 13:39:18Vložila jsem to jako přílohu, protože po kliknutí na ikonu stejně nevím co dál Lexina to není, ale je to naše mikina - dostal ji na pučení zmrzlej bulík Je to poměrně jasně popsaný tady, funguje to stejně jako vkládání odkazů, akorát použiješ tu ikonku pro obrázek, žádná složitost v tom neni.... http://dogtrekking.info/forum/index.php?topic=226.0Ad ten oblečený bulík, beru, že jsou psi, kteří v určitých situacích obleček potřebují, ale proč dělat ze psa maškaru?
Vložila jsem to jako přílohu, protože po kliknutí na ikonu stejně nevím co dál Lexina to není, ale je to naše mikina - dostal ji na pučení zmrzlej bulík
Koukám koukám a nestíhám se divit ta mikina nemá chybu asi přidám ty mí tupouny v pižamu a Kukačka šup na Vlka
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.