Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 4 Hostů prohlíží toto téma.
Ahoj, přemýšlím jestli se na dogtrek nahlásit nebo ne, nechce se mi zase vlakem... Měli byste ještě někdo místo v autě z Prahy (nebo někde ze západu) pro jednoho člověka, bágl a fenku beaucerona??? Na cestu vám přidáme... Co vy na to, chcete nás?
Citace: filmz Červenec 10, 2010, 13:24:50Ahoj, přemýšlím jestli se na dogtrek nahlásit nebo ne, nechce se mi zase vlakem... Měli byste ještě někdo místo v autě z Prahy (nebo někde ze západu) pro jednoho člověka, bágl a fenku beaucerona??? Na cestu vám přidáme... Co vy na to, chcete nás? Jedeme ze západu, ale bojíme se "boserona" . Je to fena ? Jak už jsem psala minule "jokšírek" se dá na kšírek a bereme vás hned. Přívěs neberu.A taky nejsme 100% spolehlivý...již na pár treků jsem musela svoji účast kvůli mimince odvolat.
Krásný den, hledám někoho kdo pojede přes pardubice (nebo Hradec), mám fenku českého strakatého psa. Můžu vzít na ni i plastovou klec.Pokud by nás bylo víc můžu vzít auto.
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.