hooj, opět přidávám téma, tentokrát ohledně oleje Dermanorm. Před čtrnácti dny mi pejsan začal zvracet krev, i ve stolici byla. Jeli jsme k vetovi, kde jsme strávili zhruba tři hodiny, a po nekonečné řadě dlouhých vyšetření konstatoval otravu...
Teď již (po podávání léčiv, injekcích, a těch všech útrapách okolo) je v pořádku, nezvrací, dýchá normálně, je aktivní, prostě je to už naštěstí zpátky můj miláček
Pouze ta kvalita srsti šla hrooozně moc dolů, od té doby je stále dost špatná... Je hrubá, jakoby upatlaná, matná bez lesku, hodně rychle se zcucká, slepí v "dredy"...Dřív stačilo vyčesat jednou za tři týdny, častěji jen za ušima a kalhoty, ale teď? Když ho češu po týdnu, už je zcuckaný!!!
Vet mi poradil olen Dermanorm, podávat dva měsíce, zhruba za čtrnáct dní až tři týdny by měla být vidět příznivá změna...zatím dáváme dva dny.
Jinak krmíme Pro Planem.
A tak jsem se chtěla zeptat, jestli stímhle olejem máte někdo zkušenosti, a pokud ano, jaké...Docela mě to zajímá. Jestli je vážně pravda, jak ho všude vychvalují...Doufám, že ano, byl poměrně drahý