Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
Celkem hlasů: 22
0 uživatelů a 7 Hostů prohlíží toto téma.
Gwen, hezký, vytisknu a vyluštím...jen to vyzvednutí je poněkud z ruky...co bereš jako zajímavý? klasická šifra - GC17NRCkřížovková - GC14APY (tu bych mohla dát!)určitě strašně jednoduché (ale jak to sakra je???) - vím kde je skrytá šifra, ale netuším jakto vyluštit... GC1JM30 a GC1JY1Xno a pro mě jakožto matematika naprostá ostuda - GC161KR - nevím jak to spočítat!Plzeň je plná mysterek...
Mysterek či hysterek??
Docela mě překvapila ta anketa, Tomáši. Nabízí "ano" nebo "ano". Musím říct, že moderní "outdoor zábava" v podobě geocachingu mě neláká, jsem z těch staromódních trempíků a cesta sama o sobě mě naplňuje, a tak bych v anketě klikla na "ne, geocache bych nezkusila" - ale tato možnost se v anketě nevyskytuje.
Když už je tu řeč o GC, tak začínám pokukovat po nějaké kvalitní turistické GPS za rozumnou cenu, aby se podle ní dalo dojet i autem. Můžete mi něco doporučit? Docela dobře vypadala ta co má peppo, ale za boha si nevzpomenu co to bylo... Dík.
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.