Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Re: Nový seriál Dogtrekkingových akcí na tratích okolo 20-25 km - název

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > Připomínky a návrhy k tomuto fóru

Re: Nový seriál Dogtrekkingových akcí na tratích okolo 20-25 km - název

<< < (24/24)

Juliána:
Ach bože,

vy s ním tu jeho hru podle jeho pravidel hrajete... Opravdu, a se vším všudy, "Ó mocný Tomáš Šoural"....no ty bláho... užijte si to... já jsem ráda, že je po revoluci a že tohle řešit nemusím....a taky nebudu...tfuj

tombru:

--- Citace: Juliána  Březen 31, 2009, 12:33:07 ---Ach bože,

vy s ním tu jeho hru podle jeho pravidel hrajete... Opravdu, a se vším všudy, "Ó mocný Tomáš Šoural"....no ty bláho... užijte si to... já jsem ráda, že je po revoluci a že tohle řešit nemusím....a taky nebudu...tfuj


--- Konce citace ---

Musí, jelikož používají hení konzoli dogtrekking.info a jako u všech her musí dodržovat příslušná pravidla :-) jinak lze hrát hru špatně.

Jo a když už pějete ódy na mě, tak aspoň prosím se správným jménem  >:D
 

tombru:

Myslím také že už k tomuto bylo napsáno stránek jak na román a už se tu spousta věcí začíná i opakovat.

Za stávající situace bude asi opravdu nejlepší, aby se Roman se svýma akcema zcela osamostatnil, určil si pravidla a všechnu tu "omáčku" okolo.

Pokud se mu podaří najít nějaký příhodný název bez nějakého přídomku slova dogtrekking, můžeme zase začít spolupracovat. Pokud ne, tak bohužel ne.

A ukáže čas co bylo lepší, jak s tou MISS u nás v ČR, taky máme dvě a kolotoč showbyznysu se kvůli tomu nezastavil a nakonec to vypadá, že zase budeme mít jen jednu - tu "mladší".

Nemá cenu dál se tady dál dohadovat ohledně tohoto problému, nikam to za stávající situace nepovede.

Pravidla ohledně názvů jsou zde na tomto serveru daná. To už je zkrátka fakt o kterém můžete tady donekonečna zbytečně diskutovat. Nemá to cenu. Až se zůčastníte nějakého dogtrekkingu, promluvte si o tom s pořadatelem - ředitelem akce, nesežere Vás.
To je cesta jak to změnit, debatama zde to nepůjde. A třeba se to v další sezóně změní.
Tímto ukončuji debatu na toto téma a toto vlákno zamykám. Protože dál už není co zde řešit už by to bylo jen o zcela zbytečném a ubohém osobním osočování.

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi