Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Re: Nový seriál Dogtrekkingových akcí na tratích okolo 20-25 km - název

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > Připomínky a návrhy k tomuto fóru

Re: Nový seriál Dogtrekkingových akcí na tratích okolo 20-25 km - název

(1/24) > >>

tombru:
Prosím aby bylo respektováno to co jsem psal 2.1.2009


--- Citace ---Pokud tedy budete chtít toto fórum využívat k anotacím na svoje akce (v ČR), používejte označení "dogtrekking" pouze pro akce podle pravidel dogtrekkingu http://www.dogtrekking.info/pravidla_dogtrekkingu2.htm

--- Konce citace ---
http://dogtrekking.info/forum/index.php?topic=35.msg10286#new

Nerad bych přistoupil k nějakým omezujícím opetřením a zásahům. Prosím respektujte tyto podmínky tohoto fóra a serveru! a upravte příslušně své příspěvky a témata.

Děkuji.

P. & G. N. R. J.:
Tomáši, nech Romana žít. Používá pojem DT akce, což si myslím, je akceptovatelné, když už to došlo tak daleko, že se tady bude zakazovat a přikazovat, jak má kdo co pojmenovat. Dog-trekking děláme přeci pro radost, ať si to každý dělá po svém. Nechápu, že se to pořád řeší.

tombru:

--- Citace: P. & G.+N.  Leden 07, 2009, 23:13:25 ---Tomáši, nech Romana žít. Používá pojem DT akce, což si myslím, je akceptovatelné, když už to došlo tak daleko, že se tady bude zakazovat a přikazovat, jak má kdo co pojmenovat. Dog-trekking děláme přeci pro radost, ať si to každý dělá po svém. Nechápu, že se to pořád řeší.

--- Konce citace ---


K tomuto je toto moje vyjádření jako admistrátora:

Stránky dogtrekking.info a tato diskuze jsou provozovány za podpory pořadatelů akcí dle pravidel uvedených na dogtrekking.info Tito lidé si nepřejí, aby zde byly nazývány jako dogtrekking akce které nesplňují tyto pravidla. To je snad pochopitelné.

Já to jako admistrátor toto respektuji.

Pokud to někomu nevyhovuje, může si založit vlastní stránky a vlastní diskuzi a na ní si dělat co on uzná za vhodné.

Pokud zakladatel tohoto tématu neupraví v tomto smyslu své přispěvky a témata, nebo o to nepožádá, budu to muset provést sám a pokud se to bude opakovat, bude to považováno za spam a podle toho i s tím naloženo.

P. & G. N. R. J.:
Náhodou jsem objevil diskusi dog-trekking na Seznamu, takže všem co chtějí spamovat, nezbyde nic jiného, než to dělat tam. Pokud na to nebude nahlíženo jako na pirátskou diskusi s neoprávněným názvem a nebude muset být  v rámci dog-trekkařské ústavy zrušena.

ŽufrikTeam:
No já nevím, jestli vedení udělalo dobře...jak praví slovník naučný, hiking je turistika, ale trekking je "jen" chůze  >:D

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi