Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
Ahojky lidi, potřebuji nutně, aby jste mi nahlásili kdo a jak přijedete, každou chvíli mi někdo napíšete, že přijedete možná až v sobotu.......Potřebuji to vědět hlavně kvůli páteční večeři, protože se bude vařit jen pro nás, tak abych věděla počet.
Elino, to byl asi ftip, což? ne že bych nestála vo odvoz, ale jestli se tvý zvíře takhle tváří standartně...Jinak jsme fakt skladný, teda spíš pes...
jasně jasně, kdyžtak si dáme o pár km víc a pudem od busu:-)
Lucko mi pro tebe přijede k vlaku do Poříčí, když budeš mít tak do půl hodiny přípoj z Čerčan, když ne, přijedeme pro tebe do Čerčan.Jo a lidi, kdo ještě přijedete v pátek vlakem snažte se tu domluvit aba jste přijeli najednou a my vás svezli.
ty voe, ženský je to ale složitý, co???
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.