Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?
dogtrekking forum
Novinky: Online report z právě probíhajíci akce je na http://www.dogtrekking.info/online.htm
Stran: [1] 2 3 ... 10   Dolů
  Odpověď  |  Tisk  
Autor Téma: Jarní rozhýbání Posázavím  (Přečteno 9634 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Dáša
SPD
píše i ušima...

Zobrazit profil WWW
« kdy: Leden 10, 2009, 00:17:06 »
Odpověď s citacíCitace

Ahojky trekaři, v termínu od 27.2-1.3. pořádáme Jarní rozhýbání Posázavím. Ubytování je zajištěno , cena za ubytování je 100 Kč. Při velkém počtu přihlášených spaní na zemi v pokojích, nebo ještě domluvíme  ubytování ve vedlejším penzionu (pravděpodobně lehce dražší). Penzion je velmi příjemný , restaurace s krbem, velký sál, možnost zajištění muziky na večer. Příjezd by byl v pátek večer,  v sobotu by jsme dali cca 40 km v neděli do 20 km. Přece se musíme před těmi Chřiby rozhýbat a pokusit se odhodit alespoň nějaká kila před Longem Wink, možnost jízdy na koni ( jezdeckém Evil). Přihlášky a propozice připravím co nejdříve to půjde. Dejte vědět, kdo by jste šel, aby jsem přibližně věděla, jaká bude účast. dadacerna@seznam.cz.  Už se těším !!!!!
« Poslední změna: Únor 24, 2009, 13:59:59 od Dáša » Zaznamenáno
Dáša
SPD
píše i ušima...

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: Leden 10, 2009, 22:01:25 »
Odpověď s citacíCitace

Jo ještě k cenám. 150 Kč je cena za lůžko ,100 Kč je cena za spaní na zemi v pokojích na karimatkách - trénink na bivak Cheesy
Zaznamenáno
Hanka
Host
« Odpověď #2 kdy: Únor 08, 2009, 20:04:29 »
Odpověď s citacíCitace

Chystám se jet to Posázaví a mám volné jedno místo v autě (pes+člověk). Vyrážím z Plzně severu. Kontaktní telefon 723 142 730 Hanka
Zaznamenáno
ježura
SPD
zasloužilý psavec :-)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: Únor 08, 2009, 20:06:09 »
Odpověď s citacíCitace

Dášo piš si mě, jedu!
Zaznamenáno

Kristýna, Aranka a Žižla
čtyřprsťák

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: Únor 09, 2009, 02:20:43 »
Odpověď s citacíCitace

Ráda bych ráda, pojede někdo přes Brnisko?  Angel
Zaznamenáno
Dáša
SPD
píše i ušima...

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 kdy: Únor 09, 2009, 10:32:30 »
Odpověď s citacíCitace

Čauky lidičky, tak to je super, že se cystáte přijet. Potřebuji NUTNĚ, aby jste mi všichni, kdo se chystáte na Jarní rozhýbání poslali majlíka. Musím mít kvůli ubytování přesný počet, aby jsem věděla kam Vás naskládáme. Pořebuji to vědět do středy. Pa  Kiss
Zaznamenáno
ježura
SPD

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 kdy: Únor 09, 2009, 10:41:38 »
Odpověď s citacíCitace

Tak jsem ti to teda poslala ještě emailem Grin
S mašujováním se mi letos těžce nedařilo (nebyli jsme nikde Cry ), tak začnem o to dřív dogtrekovat.
Zaznamenáno

Dáša
SPD
píše i ušima...

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 kdy: Únor 09, 2009, 13:52:33 »
Odpověď s citacíCitace

Leni se HUš těším  Wink Evil
Zaznamenáno
Lucy+Benji
píše jako datel :-)
*

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 kdy: Únor 09, 2009, 14:01:11 »
Odpověď s citacíCitace

My bysme rádi, posílala jsem ti mailíka, snad došel, je to náš kraj (léta trávíme v Jílovém a Hornopožárských lesích), tak se moc těšíme! Jsou, budou propozice? těšíme se!
Zaznamenáno

Lucy a kokr
Dáša
SPD
píše i ušima...

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 kdy: Únor 09, 2009, 14:30:49 »
Odpověď s citacíCitace

My bysme rádi, posílala jsem ti mailíka, snad došel, je to náš kraj (léta trávíme v Jílovém a Hornopožárských lesích), tak se moc těšíme! Jsou, budou propozice? těšíme se!

Lucko, majlík přišel, mám tě v seznamu, propozice budou, budou neboj. Jen nějak není času.

V každém případě HUš vím, že bude živá kapela. Budeme muset sice něco na ní přidat, ale prý jsou dobří. Budou nám hrát na přání  Shocked

Zaznamenáno
ježura
SPD

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 kdy: Únor 09, 2009, 14:36:04 »
Odpověď s citacíCitace

Citace
V každém případě HUš vím, že bude živá kapela. Budeme muset sice něco na ní přidat, ale prý jsou dobří. Budou nám hrát na přání 

A kolik že to km plánuješ na neděli? Aby jsme se po tanečkách byli nějak schopní exhumovat Evil
Zaznamenáno

Dáša
SPD
píše i ušima...

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 kdy: Únor 09, 2009, 18:31:02 »
Odpověď s citacíCitace

Že zrovna ty se bojíš, takovej držák !! Neboj něco do 20 Km.
Zaznamenáno
Honza_a_Grini
čtyřprsťák

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: Únor 09, 2009, 23:57:42 »
Odpověď s citacíCitace

Ahoj Dášo,
myslíš, že mě s Ivčou a naší smečkou vezmeš s sebou? Neboj! Bábu necháme doma! :-) A když budu moc pajdat, tak i mě. :-D Nějak jsem se belhal 3 neděle o berlích. Ale teď už začínám s dálkovejma pochodama: sedačka v obýváku - lednice v kuchyni - a zpět s buřtem! :-) Tak je možný, že budu muset mít individuální trať. Něco jako "maminky s kočárkem s dětmi do 3 let". Kdyby měl někdo volný potah, tak mě může i popovážet! :-) Jestli by se mu nestrhnul pes. :-x BaHu mě posledně odmítla svézt se spřežením, prý aby se chudinky se mnou nestrhnuli. :-) Teď bych jim snad ani neříkal. :-x
Mějte se krásně. Těšíme se všichni na výlet!
Pajdavej John Silver se smečkou
PS: Baxyna mi při venčení utíká o několik koňských délek a je protivná, když nechci chodit dál než kolem domu! :-x
Zaznamenáno
Dáša
SPD
píše i ušima...

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 kdy: Únor 10, 2009, 00:57:06 »
Odpověď s citacíCitace

Ahojky Honzíku, píší si do seznámku. Jeden kulhavý John a jeho opatrovnice + 2 psi. Jeden moc chlupatý a druhý moc týraný Cheesy
Zaznamenáno
ježura
SPD

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 kdy: Únor 10, 2009, 08:33:16 »
Odpověď s citacíCitace

Ahoj Dášo,
myslíš, že mě s Ivčou a naší smečkou vezmeš s sebou? Neboj! Bábu necháme doma! :-) A když budu moc pajdat, tak i mě. :-D Nějak jsem se belhal 3 neděle o berlích. Ale teď už začínám s dálkovejma pochodama: sedačka v obýváku - lednice v kuchyni - a zpět s buřtem! :-) Tak je možný, že budu muset mít individuální trať. Něco jako "maminky s kočárkem s dětmi do 3 let". Kdyby měl někdo volný potah, tak mě může i popovážet! :-) Jestli by se mu nestrhnul pes. :-x BaHu mě posledně odmítla svézt se spřežením, prý aby se chudinky se mnou nestrhnuli. :-) Teď bych jim snad ani neříkal. :-x
Mějte se krásně. Těšíme se všichni na výlet!
Pajdavej John Silver se smečkou
PS: Baxyna mi při venčení utíká o několik koňských délek a je protivná, když nechci chodit dál než kolem domu! :-x

Honzo a jizva by nebyla? Joffrey de Peyrac? Toho bych snad na káru i naložila Evil
Zaznamenáno

Stran: [1] 2 3 ... 10   Nahoru
  Odpověď  |  Tisk  

Skočit na:  

+ Rychlá odpověď
S rychlou odpovědí můžeš používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně odpovědi, ale daleko rychleji.