Faboši,
Michal není zákeřný a sprostý, to jsi úplně vedle. Tohle se sice neřeší na fóru, ale když už jsi začal...
Nemůžu mluvit o úctě k tobě jako Petr, protože pro mě neznamenáš nic výjimečného, a tím míň, když jsem od Michala doma slyšela, jak jsi na něj sprostě řval do telefonu jako na malého fracka.
Kdyby Michal nezaplatil útratu v hospodě, nebylo by to proto, že by na tom chtěl vydělat nebo že by si myslel, že mu to projde! Znám ho 22 let a znám ho dobře.
Kdyby se to stalo, tak jedině proto, že by na to zapomněl.
A ty, jako pořadatel, si nemůžeš dovolit takhle hrubě vystupovat proti účastníkům! Jak jsi nabyl jistoty, že to udělal schválně? Neznáš ho, a proto jsi mu měl ve vší slušnosti říct, že účet nebyl zaplacen. Budeš řvát na lidi, aby sis na nich ulevil? Myslíš si, že jako pořadatel jsi něco víc než účastník? Já si to teda nemyslím.
Kromě toho, Michal mi říkal doma trochu jinou variantu... Ale nevím, jak to bylo, tak to nechávám mezi vámi.
Michal není mašer, není kynolog, a tak je úplně jiný než ty. Jiný rozhodně neznamená horší! Kdybys byl mezi "jeho" lidmi, na univerzitní půdě, nikdo by tě neodsuzoval a neodháněl za to, že máš třeba jenom učňák nebo že - například - jezdíš s kamionem. Protože jsou tolerantní a přátelští.
Hrozně jsi mě zklamal, Faboši.
Tvůj příspěvek je příspěvek hrubiána, který se nedokáže vypořádat s něčí jinakostí. Brácha nikomu neubližuje, miluje turistiku se psem a mezi trekaři má přátele, a to dokonce i mašery a kynology. Někteří se s jeho odlišností totiž vypořádat dokázali a mají ho rádi.