Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 6 Hostů prohlíží toto téma.
ale nebudu vám dámy připomínat předloňského Silvestra nebo, že bych si rýpla ?
Bahulice, ještě ty mě nas.., odhlášených dost přibývá. Zrovna si říkám, jestli ty, co se neodhlásili včas a já pro ně nakoupila věci, postupně neuškrtím. Hold pro příště, fakt dokud nebude zaplaceno, nepočítám s nikým. Zkušenosti se musejí nějak nabrat .Ale tím, jak peníze chodily na jiný účet a já neměla aktualizaci, vznikl problém .Ty máš zaplaceno, tebe se to netýká, ale kdo jako půjde za hlavní květinovou holku?Určitě máš už nějaký pěkný ohoz! Pojedeš ikdyby jsi měla protáhnout hippies meeting do neděle
Dášo já jsem na tohle dojela loni (mínus 7 tisíc!), takže letos jsem nekoupila navíc ani žvejkačku pro toho kdo neměl placeno.
Já se to budu snažiti nějak rozchoditi...při nejhorším mi najdeš nějakou práci u které se nemusí moc chodit...třeba bych mohla točit pivo s Poníkem na kontrole
Obleček pochopitelně mám...
Tak já se naopak hlásím na long, ať to jen neubývá. Zaplatím na místě s nějakou vysokohorskou přirážkou, jo?Z midu prosím škrtnout, narozdíl od Růžový nehodlám jít oboje.
Možná , s Frankovkou - pozdní sběr od Templářských sklepů , by jsem si ani nevšimla, že jsi se 3 dny pře závodem rozhodla jinak
svařák na hipiee párty sem myslel že pojedem v něčem tvrdším
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.