Ahoj Romane, rad bych v tom březnu určitě, za čelovku děkuji. Tady moc kopečků na trenink nemáme, Budějce jsou placka, musím za nimi až do Vimperka za Radkou :-) Od listopadu do ledna jsme meli pracovni sezonu, na pobíhání moc času nezbylo, snažím se to teˇd pomalu dohnat. Zjistil jsem , že tělo moc nezapomíná a jede jako při plném tréninku :-) Asi mě tu na dálku dobíjí Temelín, můžu 3x déle jako králíček Duracel :-))))))))))
Sleduji Váš LysaCup a držím Ti palce, pěkně jim to nandej ! Škoda, že to mám z Budějc tak daleko, klidně bych to s Vámi o víkendu dával taky. Samozřejmě bez ambicí na přední příčky, jen z radosti z pohybu a príma party.Taky si všímám nesmylsné žabo-myší války ohledně terminologie pobíhání a vzdáleností s tím spojených. Osobně dog-trekking vnímám jako jakékoliv pochodování-pobíhání v doprovohu chundelatáho kamaráda bez rozdílu zamýšlené překonávané vzdálenosti. Stejně jako běhání je běhání bez rozdílu vzdálenosti plánovaného cíle. Ale jsme Češi a dokážeme si pomoci, ne? Takže bych Ti doporučil plánovat všechny akce jako několikaokruhové, s celkovou délkou nad 80km s tím, že délka jednoho okruhu bude cca 40km a pokud někomu dojdou "úplně náhodou" síly a rozhodne se skončit po prvním kole, nikdo mu to nemůže mít za zlé, že ? :-))))))))))))))))) Zdejší koza se nažere a Vaši vlci zůstanou celí :-)))) I Nick :-)))
Mějte se tam všichni moc hezky, a těším se na Vás. Lubis