Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Otateam si rád hraje

Autor Téma: Otateam si rád hraje  (Přečteno 3170 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Dáša

  • SPD
  • píše i ušima...
  • *****
  • Příspěvků: 575
  • Souhlasu: 0
Otateam si rád hraje
« kdy: Září 04, 2008, 17:19:47 »
Milí  trekaři,
jelikož se Otateam  skládá většinou ze streštěnců, vymyslel několik blbůstek.

Takže za
1/ Ve čtvrtek večer proběhne Happening ve stylu 70-tých let - móda Hippies. Proto, počítáme s tím, že Vás uvidíme rozesmáté ,v oblecích volných,  barevných květinových, s korálky,přívěšky v lennonkách prostě tak aby jste všichni vypadali Happy.

2/  Vyhlašujeme soutěž o nejchutnější  Ota buchtu , bábovku, koláč a jinou sladkou či slanou pochutinu. Hlasování bude anonymní. Komise složená z celého Otateamu rozhodne tajně , která pochutina vyhrává.Výrobky budou pod čísly a výherce obdrží jednu z cen  firmy Nikon >:D, cenu předá osobně majitel  firmy pan Marek. Vyhlášení proběhne v neděli před vyhlášením celkových výsledků. Komise si samozřejmě odebere pouze vzorky, zbytek bude volně k dispozici všem trekařům.

Občerstvení bude zajištěno v Machově mlýně, není to klasická restaurace. Proto bude fungovat do 20,00. Bude možno objednat si z minutky, polévku . Jinak je zajištěn catering, který nám přislíbil kolektiv lidí ze  ZKO Králův dvůr, ten bude fungovat po celý den, hlavně ale po 20,00 hod.( grilovačka,gulášek, pivčo a kofola )




 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek
Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva: