Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Návrhy

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > Připomínky a návrhy k tomuto fóru

Návrhy

<< < (31/32) > >>

Lenka a Ginni:
Petro někde začít musíme. Taky to neberu jako cíl snažení.  :)
Dášo řekla bych spíš jako kůň... A dík za nabídku. Stopujeme s Milanem Hoyerem, tak do toho už nebudu nic míchat. S Lubošem J. se vídáme pravidelně na cvičáku, jeho semináře jsou skvělé. Ale nasadila jsi mi brouka do hlavy s pánama z Bedei. My u nich máme kníračí víkend na přelomu února a března (ještě je volno, fousy nejsou podmínkou). Kdy je to u vás, pokud bych chtěla být obzvlášť pilná?
...a mám pocit, že už nám Tombru vypráší kožich...

Dáša:
My zase máme výcvikový víkend bosíků na Bedee v polovině března :D. Dám přesně vědět, kdy bude termín obranářského víkendu s panem Labíkem a panem Glisníkem ;) měl by být v březnu nebo dubnu záleží na tom jak si pánové vyladí svá volna. Čauky odjíždím na obrany na J. Labíka  8)

Dáša:
Jo a taky máme v polovině července na Bedee výcvikový tábor :D. kde že jsou ty volné dny?
Tombru, kdyžtak nás prosím přehoď , děkuji :-*

Lenka a Ginni:
Tak ať to dobře kouše! >:D

ježura:
Zlý admine, dají se nějak zablokovat (ignorovat) soukromé zprávy od konkrétního uživatele?
Myslela jsem, že stačí, když nebudu reagovat a bude pokoj, ale zájem jistého individua o mou osobu hraničí až s posedlostí.
Já už jsem starší osoba a potřebuju klid, fakt nemusím číst všechno.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi